جدول زمانبندي بررسي صلاحيت های عمومي معرفی­ شدگان دکتری تخصصی طب سنتی

پنجشنبه 1394/10/24

7:30 صبح

نکات مهم:

1ـ مکان:ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، ساختمان ایثار؛

وسیله ایاب و ذهاب از ايستگاه متروی حرم مطهر امام خمینی(ره ) به دانشگاه فراهم میباشد.

2ـ مدارک مورد نیاز: اصل شناسنامه یا کارت ملی ـ یک برگ تصویر صفحه اول شناسنامه- یک قطعه عکس 4*3  (لطفاً خودکار آبی نیز همراه داشته باشید)

به استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم(اعم از معرفی شدگان و همراهان آنان) با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر(چادر) امکان پذیر  می باشد.

اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی­شود و از این نظر هیچ گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده حضور یابند. (تأکید می شود مراجعه متقاضی و بررسی پرونده ها در وقتی غیر از زمان تعیین شده امکان پذیر نیست) ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از زمان حضور در دانشگاه و شروع بررسی ها بعضا تا 4 ساعت ادامه مییابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

به منظور تکمیل نمودن فرم اطلاعات مورددرخواست دانشگاه، لازم است نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (ازمحل کار، تحصیل و سکونت) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین نشانی دقیق محل سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را به همراه داشته باشید.