جایگاه دانشگاه شاهد در بین دانشگاه‌های برتر ایران و جهان

اجرای سریع

جایگاه دانشگاه شاهد در بین دانشگاه‌های برتر ایران و جهان

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه شاهد (با رتبه 32 در بین 40 دانشگاه برتر ایران) در بین ۱۳۹۶ دانشگاه برتر جهان قرار گرفت.

در رتبه‌بندی وب سایت تایمز (https://www.timeshighereducation.com/​) که یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی جهانی است، در جدول رتبه‌بندی سال ۲۰۲۰ پیرامون دانشگاه‌های برتر جهان،  ۱۳۹۶ دانشگاه از ۹۲ کشور به عنوان دانشگاه‌های برتر دیده می‌شوند. این رتبه‌بندی در 5 حوزه عملکردی، آموزش (محیط آموزشی با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (حجم، درآمد و شهرت با وزن ۳۰ درصد)، استنادها (تأثیر پژوهش با وزن ۳۰ درصد)، چشم‌انداز بین‌المللی (اعضای هیأت‌علمی، دانشجویان و پژوهش با وزن 5/7 درصد) و درآمد صنعتی (انتقال دانش با وزن 5/2 درصد ) گروه‌بندی شده است.

در کل بر اساس این رتبه‌بندی جمهوری اسلامی ایران با ۴۰ دانشگاه، چین با 81 دانشگاه، ترکیه با ۳۴ دانشگاه، مصر با۳۰ دانشگاه، عربستان سعودی با ۷ و امارات متحده عربی با ۴ دانشگاه در بین ۱۳۹۶ دانشگاه برتر جهان حضور دارند. رتبه دانشگاه‌های الزهرا، شهید مدنی آذربایجان، بیرجند، بوعلی سینا، گیلان، خوارزمی، سمنان، شاهد (رتبه 32 در بین 40 دانشگاه برتر ایران)، شهید باهنر کرمان، شهید چمران اهواز، شهرکرد، صنعتی شاهرود، علوم پزشکی شیراز، ارومیه، یزد و زنجان نیز به ترتیب در فاصله ۱۰۰۰+ رتبه‌بندی شده‌اند.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن تشکر از همه تلاشگران، کسب این موفقیت را که حاصل همت بلند همه دست‌اندرکاران دانشگاهی است، تبریک عرض نموده و از کلیه عزیزان برای تلاش در جهت ارتقای علمی هر چه بیشتر دانشگاه دعوت می‌نماید.