ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 98 دوره پردیس خودگردان

ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 98 دوره پردیس خودگردان
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمان و مدارک جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 98 دوره پردیس خودگردان دانشگاه شاهد اعلام شد.

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی و آرزوی موفقیت؛ توجه پذیرفته شدگان محترم مقطع کارشناسی ارشد دوره پردیس خودگردان دانشگاه شاهد سال 98 را درخصوص نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز جلب می نماید.

زمانبندی ثبت نام:

-  ثبت نام در روز یکشنبه و  دوشنبه  مورخ  98/6/24  و 98/6/25  از ساعت 16 الی 19 انجام می پذیرد.

محل ثبت نام:

- میدان انقلاب، خیابان کارگر شمالی، بین خیابان فرصت و نصرت، ساختمان مراکز تحقیقاتی دانشگاه شاهد، طبقه سوم تلفن:66952210

نکات قابل توجه:

1- کلیه پذیرفته شدگان لازم است پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی، با هماهنگی کارشناس مسئول آموزش پردیس خودگردان نسبت به اخذ دروس اقدام نمایند.

2- پذیرفته شدگان می بایست نسبت به پرداخت شهریه قبل از انتخاب واحد از طریق سامانه آموزشی اقدام نمایند.

​توجه: شهریه ورودیهای سال تحصیلی 98-99 تا اخذ مصوبات لازم به صورت علی الحساب بر اساس شهریه های ورودی سال تحصیلی 98-97 محاسبه می شود.

شهریه دانشجویان ارشد از طریق ادرس زیر قابل دسترس است.

3- از معرفی شدگان دارای مغایرت معدل (معدل اعلام شده به سازمان سنجش آموزش کشور) ثبت نام به عمل نمی­ آید.

4-  پذیرفته شدگان لازم است بلافاصله پس از ثبت نام و انتخاب واحد در کلاس ها حضور یابند.

5-  حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

6-  پذیرفته شدگان محترم لازم است؛ فرمهای مذکور در مدارک مورد نیاز این اطلاعیه را به صورت تایپ شده تکمیل و نسخه پرینت شده آن را به همراه سایر مدارک مورد نیاز در روز ثبت نام ارایه دهند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

1- اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت درمان و آموزش اصل مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد و یک برگ کپی آن.

تبصره 1- پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارایه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) نمی باشند، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی (لیسانس) (فرم شماره 1) را دریافت و ارایه نمایند.

تبصره 2- آن دسته از پذیرفته شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته (مورخ 98/4/19 لغایت 98/4/25) دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 98/6/31 فارغ التحصیل می شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه 43 دفترچه راهنمای شماره (1) و صفحه 323 دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی شماره (2) را دریافت و آن را توسط موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی تایید و در زمان ثبت نام ارایه نمایند (فرم شماره 2).

تبصره 3- فضلا و طلاب حوزه های علمیه که بر اساس مدرک صادر شده توسط این مراکز، دوره سطح 2 را گذرانده اند و یا تا تاریخ 98/6/31 فارغ التحصیل می شوند، می توانند ثبت نام و ادامه تحصیل دهند.

2- تکمیل (فرم شماره 3 ) «مشخصات فردی» برای کلیه پذیرفته شدگان.

3- ارایه اصل شناسنامه و کارت ملی و دوسری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.

4- شش قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری (پشت نویسی شده) و 12 قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری برای برادران مشمول (نظام وظیفه)

5- ارایه اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و دو سری کپی از آن.

6- ارایه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه شماره 3 دفترچه راهنمای شماره (1) آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 98 مشخص کند. (ویژه برادران)

7- تکمیل فرم اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر و ارائه مدارک مندرج در فرم مربوط.

نکته مهم: از افرادی که مدارکشان ناقص باشد ثبت نام به عمل نمی آید.

ضمایم:

فرم شماره 2- فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی.docxفرم شماره 2- فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی.docx

فرم شماره 3- فرم مشخصات فردي دانشجويان تحصيلات تكميلي.docفرم شماره 3- فرم مشخصات فردي دانشجويان تحصيلات تكميلي.doc

مربوط به بند 7- فرم اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر.docمربوط به بند 7- فرم اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر.doc

​​​​