ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 98 دوره های روزانه و شبانه

ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 98 دوره های روزانه و شبانه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جدول زمانبندی و مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398 دوره های روزانه و نوبت دوم (شبانه)  دانشگاه شاهد (گروه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) اعلام شد.

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398 دوره های روزانه و نوبت دوم (شبانه) دانشگاه شاهد را به نکات ذیل در خصوص نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز جلب می نماید.

مکان ثبت نام:

تهران ـ بزرگراه خلیج فارس ـ روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ـ دانشگاه شاهد ـ  مجتمع ایثار

زمان بندی ثبت نام:

ثبت نام در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 98/6/24  و 98/6/25 به شرح ذیل انجام می پذیرد.

جدول شماره (1): برنامه زمان بندی حضور پذیرفته شدگان برای ثبت نام

نقاشي ايراني

هنراسلامي *مطالعات كتابت ونگارگري

نکات قابل توجه:

1- کلیه پذیرفته شدگان می بایست در زمان مقرر، برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمایند، بدیهی است عدم مراجعه به موقع پذیرفته شدگان برای ثبت نام به منزله انصراف از ادامه تحصیل آنان تلقی خواهد شد.

2- مطابق قوانین و آیین نامه های مربوط، در هر مرحله از ثبت نام یا هنگام تحصیل، چنانچه مشخص گردد داوطلب حقایق را کتمان نموده و اطلاعات غلطی ارائه نموده است و واجد شرایط نمی باشد، قبولی وی باطل و مطابق مقررات از ادامه تحصیل محروم خواهد شد.

3- پذیرفته شدگان دوره نوبت دوم (شبانه) می بایست نسبت به پرداخت شهریه قبل از انتخاب واحد از طریق سامانه آموزشی اقدام نمایند.

توجه: شهریه ورودی های سال تحصیلی 98-99 تا اخذ مصوبات لازم به صورت علی الحساب بر اساس شهریه های ورودی سال تحصیلی 98-97 محاسبه می شود.

شهریه دانشجویان دوره نوبت دوم کارشناسی ارشد از طریق ادرس زیر قابل دسترس است:​

4- پذیرفته شدگان محترم لازم است؛ فرمهای مذکور در مدارک مورد نیاز این اطلاعیه را به صورت تایپ شده تکمیل و نسخه پرینت شده آن را به همراه سایر مدارک مورد نیاز در روز ثبت نام ارایه دهند.

5- حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

6- پذیرفته شدگان لازم است پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی برای انتخاب واحد به دانشکده های مربوط مراجعه نمایند.

7- دانشگاه تعهدی مبنی بر پرداخت وام به دانشجویان نوبت دوم ندارد، لیکن در صورت تامین اعتبار لازم از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مساعدت لازم مبنی بر پرداخت وام انجام خواهد شد.

8- پذیرفته شدگان لازم است بلافاصله پس از ثبت نام و انتخاب واحد در کلاس ها حضور یابند.

9- در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 51215240 و 51215244 (مدیریت آموزش تحصیلات تکمیلی) تماس حاصل فرمایید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

1- اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کارشناسی برای آن دسته از داوطلبانی که با توجه به مفاد آیین نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان به شماره 77897/21 مورخ 93/5/5 شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با امتیاز رتبه اول پذیرفته شده اند. (فرم شماره 1)

2- اصل و یک برگ تصویر مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی (لیسانس) قید شده باشد.

تبصره 1- پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارایه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) نمی باشند، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کارشناسی (لیسانس) (فرم شماره 2) را دریافت و ارایه نمایند.

تبصره 2- آن دسته از پذیرفته شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته (مورخ 98/4/19 لغایت 98/4/25) دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 98/6/31 فارغ التحصیل می شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه 43 دفترچه راهنمای شماره (1) و صفحه 323 دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی شماره (2) را دریافت و آن را توسط موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی تایید و در زمان ثبت نام ارایه نمایند (فرم شماره 3).

تبصره 3- فضلا و طلاب حوزه های علمیه که بر اساس مدرک صادر شده توسط این مراکز، دوره سطح 2 را گذرانده اند و یا تا تاریخ 98/6/31 فارغ التحصیل می شوند، می توانند ثبت نام و ادامه تحصیل دهند.

3- کلیه پذیرفته شدگان دوره های روزانه و نوبت دوم(شبانه) ملزم به  تکمیل و ارائه (فرم شماره 4)«مشخصات فردی» در هنگام ثبت نام هستند.

4- پذیرفته شدگان دوره روزانه  ملزم به تکمیل و ارائه (فرم شماره 5) «تعهد آموزش رایگان» در هنگام ثبت نام هستند.

5- اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.

6- شش قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری (پشت نویسی شده باشد) و 12 قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری برای برادران مشمولی که موسسه باید برایشان معافیت تحصیلی صادر نماید.

7- ارایه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه شماره 3 دفترچه راهنمای شماره (1) آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 98 مشخص کند (ویژه برادران).

8- حکم مرخصی سالانه با موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

9- همراه داشتن دفترچه بیمه درمان.

10- تکمیل و پرینت کارنامه سلامت جسم و ارائه در هنگام ثبت نام (https://portal.saorg.ir/physicalhealth​)

تذکر: برای تکمیل کارنامه های سلامت شماره دانشجویی ضروری نیست.

11- تکمیل و پرینت کارنامه سلامت روان و ارائه در هنگام ثبت نام (http://portal.saorg.ir/mentalhealth )​

12- تکمیل فرم فرهنگی پایش و سنجش توانمندی ها، مهارت ها و علایق دانشجویان جدید الورود در هنگام ثبت نام.

13- تکمیل فرم اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر و ارائه مدارک درخواست شده در فرم مربوط.

14- پیش ثبت نام دانشجویان غیر بومی متقاضی خوابگاه دانشجویی (اطلاعیه پیش ثبت نام خوابگاه)

نکته مهم: از افرادی که مدارکشان ناقص باشد ثبت نام به عمل نمی آید.

ضمایم:

فرم شماره 1- فرم تایید فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی.docxفرم شماره 1- فرم تایید فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی.docx

فرم شماره 3- فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی.docxفرم شماره 3- فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی.docx

فرم شماره 4- فرم مشخصات فردي دانشجويان تحصيلات تكميلي.docفرم شماره 4- فرم مشخصات فردي دانشجويان تحصيلات تكميلي.doc

مربوط به بند 10 (https://portal.saorg.ir/physicalhealth)

مربوط به بند 11 (http://portal.saorg.ir/mentalhealth )​

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش  دنبال نمایید​​​.

​​​​​​