ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 97 روزانه و شبانه

ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 97 روزانه و شبانه
به گزارش «روابط عمومی» دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه ​زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98-97 دانشگاه شاهدرا طی اطلاعیه ای اعلام نمود.

بسمه تعالی

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم دوره های روزانه و نوبت دوم (شبانه) کارشناسی ارشد سال 97 دانشگاه شاهد را به نکات ذیل در خصوص نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز، جلب می نماید.

نکات قابل توجه:

1- ثبت نام در روزهای یکشنبه مورخ 97/6/18 و دوشنبه 97/6/19 از ساعت 8/30 الی 14 مطابق برنامه زمان بندی (جدول 1) انجام می پذیرد.

2- محل ثبت نام: تهران ـ اتوبان خلیج فارس ـ روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ـ دانشگاه شاهد ـ ساختمان ایثار ـ طبقه اول

3- پذیرفته شدگان محترم لازم است؛ پس از دانلود، تکمیل فرم ضمیمه و نسخه تکمیل شده و چاپی آن را به همراه سایر مدارک مورد نیاز، در روز ثبت نام ارایه دهند.

4- حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

5- پذیرفته شدگان نوبت دوم (شبانه) لازم است پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی جهت انتخاب واحد و پرداخت شهریه نیمسال اول 98-97 به دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند.

6- پذیرفته شدگان دوره روزانه لازم است پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی جهت انتخاب واحد به دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند.

7- تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ممنوع است و هر زمان که موضوع مشخص شود، دانشجو از تحصیل محروم خواهد شد.

8- دانشگاه تعهدی مبنی بر پرداخت وام به دانشجویان نوبت دوم (شبانه) ندارد، در عین حال در صورت تامین اعتبار لازم از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت، اقدام لازم صورت خواهد گرفت.

9- شروع کلاس ها از روز شنبه مورخ 97/6/31 می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

1- اصل و یک برگ تصویر مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد.

تبصره 1- پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارایه اصل مدرک کارشناسی نمی باشند، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی با محتوی فرم  (فرم معدل 2) ذیل این اطلاعیه  را ارایه نمایند(این فرم از دانشگاه های محل قبولی نیز قابل دریافت است)​.

تبصره 2- آن دسته از پذیرفت شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته (مورخ 97/3/21 لغایت 97/3/28) دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 97/6/31 فارغ التحصیل می شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه 39 دفترچه راهنمای شماره (1) و صفحه 258 دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی شماره (2) را از موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی دریافت و آن را در زمان ثبت نام ارایه نمایند.

2- ارایه اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری کپی از تمام صفحات آنها.

3- 8 قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری (پشت نویسی شده باشد).

4- ارایه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنمای شماره (1) آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 97 مشخص کند (جهت برادران)

5- حکم مرخصی سالانه با موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

6- معرفی نامه های ذیل لازم است حداکثر تا قبل از انتخاب واحد برای نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 توسط ارگانهای ذیربط از محل مربوط صادر و به این دانشگاه ارائه گردد، در غیر این صورت از ثبت نام داوطلبانی که فرم آنان در موعد مقرر واصل نشده باشد، برای نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 ممانعت به عمل خواهد آمد و قبلی آنان «کان لم یکن» تلقی می گردد.

1/6- معرفی نامه رسمی از ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (نیروی مقاومت بسیج) و یا وزارت جهاد کشاورزی با امضاء و مهر هر یک از روسای ارگانهای مذکورکه در آن قید شده باشد «داوطلب با توجه به ماده 1 و تبصره های 4 گانه آن در آیین نامه اجرایی قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان و جهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و سایر شرایط مندرج در آیین نامه مذکورواجد شرایط استفاده از سهمیه رزمندگان می باشد».

2/6- اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی برای آن دسته از داوطلبانی که با توجه به مفاد آیین نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان به شماره 77897/21 مورخ 93/5/5 شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با امتیاز رتبه اول پذیرفته شده اند.

7- مراجعه به لینک سامانه دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان و تکمیل و پرینت کارنامه سلامت جسم برای ارایه در روز ثبت نام

8- مراجعه به لینک سامانه دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان​ و تکمیل و پرینت فرم نتیجه کارنامه سلامت روان برای ارایه در روز ثبت نام

تذکر: چنانچه برای تکمیل کارنامه سلامت در سامانه وزارت علوم در خصوص شماره دانشجویی دچار اشکال می شوید، با ورود 5 عدد صفر به جای شماره دانشجویی، این مشکل برطرف خواهد شد.

​9- همراه داشتن دفترچه بیمه

10- تکمیل فرم پایش و سنجش توانمندی ها، مهارتها و علایق دانشجویان (ضمیمه است)

11- تکمیل فرم شاهد و ایثارگر به همراه کپی شناسنامه از تمام صفحات، کپی کارت ملی و کارنامه آزمون کارشناسی ارشد (ضمیمه است).

12- دانشجویان غیر بومی متقاضی خوابگاه دانشجویی، مطابق اطلاعیه پیش ثبت نام خوابگاه اقدام نمایید(ضمیمه است).

جدول شماره (1): برنامه زمان بندی حضور پذیرفته شدگان جهت ثبت نام

گروه های آموزشی

تاریخ مراجعه جهت ثبت نام

ساعت مراجعه