ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری تخصصی دوره پردیس خودگردان

ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری تخصصی دوره پردیس خودگردان
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمان و مدارک جهت ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری تخصصی (Ph.D) دوره پردیس خودگردان دانشگاه شاهد سال 1398 اعلام شد.

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال 98 دوره پردیس خودگردان دانشگاه شاهد را به نکات ذیل در خصوص زمان و نحوه ثبت نام جلب می نماید.

زمانبندی ثبت نام:

ثبت نام در روز سه شنبه و  چهارشنبه  مورخ  98/6/12  و 98/6/13  از ساعت 16 الی 19 انجام می پذیرد.

محل ثبت نام:

- محل ثبت نام: میدان انقلاب، خیابان کارگر شمالی، بین خیابان فرصت و نصرت، ساختمان مراکز تحقیقاتی دانشگاه شاهد، طبقه سوم تلفن:66952210

نکات قابل توجه:

1-   کلیه پذیرفته شدگان لازم است پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی، با هماهنگی کارشناس مسئول آموزش پردیس خودگردان نسبت به اخذ دروس اقدام نمایند.

2-  پذیرفته شدگان می بایست نسبت به پرداخت شهریه قبل از انتخاب واحد از طریق سامانه آموزشی اقدام نمایند. شهریه دانشجویان دکتری تخصصی از طریق ادرس زیر قابل دسترس است.

3- از معرفی شدگان دارای مغایرت معدل (معدل اعلام شده به سازمان سنجش) ثبت نام به عمل نمی­آید.

4-  شروع کلاس ها از روز شنبه مورخ 98/6/23 می باشد.

5-  حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام، الزامی است.

6-  فرمهای در قالب فایل ورد حتما تایپ شده ارائه شود.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

1-  اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت درمان و آموزش اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در آن معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد قید شده باشد و یک برگ کپی آن.

تبصره1: تکمیل فرم الف (تکمیل فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی ارشد) مخصوص دانشجویان کارشناسی ارشد سال آخر که تا تاریخ 98/6/31 فارغ التحصیل می شوند)

تبصره2:   تکمیل فرم د برای پذیرفته شدگانی که موفق به ارائه اصل مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) و یا دکتری حرفه ای در زمان ثبت نام نمی باشند.​

2-   تکمیل فرم ج (مشخصات فردی) برای کلیه پذیرفته شدگان

3-   ارایه اصل شناسنامه و کارت ملی و دوسری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

4-   شش قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری (پشت نویسی شده)

5-  ارایه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه شماره 3 دفترچه راهنمای ثبت نام شماره (1) و شرکت در آزمون ورودی های سال 98 مشخص کند (جهت برادران)

6-   تکمیل فرم اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر به همراه کپی شناسنامه از تمام صفحات و کپی کارت ملی و مدارک درخواستی ستاد شاهد.

7-   ارائه مدرک زبان معتبر( (TOEFL, IELTS, TOLIMO, MSRT(MCHE) که بیش از دو سال از اعتبار آن نگذشته باشد.

نکته مهم: از افرادی که مدارکشان ناقص باشد ثبت نام به عمل نمی آید.

دریافت فرم های مربوطه

فرم های دانشجویان شاهد و ایثارگر.rarفرم های دانشجویان شاهد و ایثارگر.rar