ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری تخصصی دوره روزانه و شبانه

ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری تخصصی دوره روزانه و شبانه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جدول زمانبندی و مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی روزانه و نوبت دوم گروههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه شاهد سال 1398 اعلام شد.

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) دوره روزانه و نوبت دوم (شبانه) دانشگاه شاهد در سال تحصیلی 99-98 را به نکات ذیل در خصوص نحوه ثبت نام جلب می نماید.

جدول زمان بندی ثبت نام:

ثبت نام در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 98/6/12  و 98/6/13 به شرح جدول زیر انجام می پذیرد.

روز و تاریخ مراجعه

چهارشنبه 98/6/13 10:00
 مهندسي صنايع

مکان ثبت نام:

تهران ـ روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ـ دانشگاه شاهد ـ سازمان مرکزی- طبقه همکف- مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی

نکات قابل توجه:

1-   کلیه پذیرفته شدگان لازم است، پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی، به دانشکده مربوطه مراجعه و جهت انتخاب واحد با مدیر گروه یا استاد راهنما هماهنگی لازم را انجام داده و  نسبت به اخذ دروس اقدام نمایند.

2-  پذیرفته شدگان دوره نوبت دوم (شبانه) می بایست نسبت به پرداخت شهریه قبل از انتخاب واحد از طریق سامانه آموزشی اقدام نمایند. شهریه دانشجویان دکتری تخصصی از طریق ادرس زیر قابل دسترس است.

3-   دانشجویانی که با استفاده از سهمیه ایثارگران و رزمندگان پذیرفته شده اند و ارگان صادر کننده آنان به ترتیب بنیاد شهید و امور ایثارگران یا ستاد کل نیروهای مسلح می باشد، در زمان ثبت نام نیازی به ارایه تائیدیه سهمیه ثبت نامی از سوی ارگان ذیربط ندارند و ملاک تایید سهمیه آنان همان عنوان سهمیه درج شده در فایل قبولی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی می باشد.

4-   از معرفی شدگان دارای مغایرت معدل (معدل اعلام شده به سازمان سنجش) ثبت نام به عمل نمی آید.

5-  شروع کلاس ها از روز شنبه مورخ 98/6/23​ می ­باشد.

6-  حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام، الزامی است.

7-  فرمها به صورت تایپ شده تکمیل و ارائه شوند.

8-  در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 51215240 و 51215244 تماس حاصل فرمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

1- اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در آن معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد قید شده باشد و یک برگ کپی آن.

تبصره 1- پذیرفته شدگانی که موفق به ارائه اصل مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) و یا دکتری حرفه ای در زمان ثبت نام نمی باشند لازم است فرم «د» را تکمیل و در هنگام ثبت نام ارائه نمایند.

تبصره 2- دانشجویان کارشناسی ارشد سال آخر که تا تاریخ 98/6/31 فارغ التحصیل می شوند لازم است فرم «الف» (فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی ارشدرا تکمیل و در هنگام ثبت نام ارائه نمایند.

2-  تکمیل و ارائه فرم «ب» (تعهد آموزش رایگان) برای پذیرفته شدگان دوره روزانه

3-  تکمیل و ارائه فرم «ج» (مشخصات فردی) برای کلیه پذیرفته شدگان

4-  اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری کپی از تمام صفحات آن ها.

5-  6 قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده تمام رخ، تهیه شده در سال جاری

6- ارایه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنمای ثبت نام شماره (1) آزمون ورودی دوره دکتری "Ph.D" نیمه متمرکز سال 1398 مشخص کند (برای برادران).

7- ارایه معرفی نامه رسمی مبنی بر واجد شرایط بودن، جهت استفاده از امتیاز ویژه مربیان رسمی ـ قطعی و رسمی ـ آزمایشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. (این سهمیه صرفاً جهت مربیان رسمی قطعی و رسمی ـ آزمایشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که پذیرش دانشجو در آن ها از طریق آزمون های سازمان سنجش آموزش صورت می پذیرد).

8- همراه داشتن دفترچه بیمه درمان

9-  تکمیل و پرینت کارنامه سلامت جسم و ارائه در هنگام ثبت نام (https://portal.saorg.ir/physicalhealth/​ )

10- تکمیل و پرینت کارنامه سلامت روان و ارائه در هنگام ثبت نام (http://portal.saorg.ir/mentalhealth )

11- تکمیل فرم پایش و سنجش توانمندی ها، مهارتها و علایق دانشجویان جدید الورود (فرهنگی)

12- تکمیل فرم اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر به همراه کپی شناسنامه از تمام صفحات و کپی کارت ملی و مدارک درخواستی

13-  پیش ثبت نام دانشجویان غیر بومی متقاضی خوابگاه دانشجویی (اطلاعیه.pdfاطلاعیه.pdf)

14- ارائه مدرک زبان معتبر( (TOEFL, IELTS, TOLIMO, MSRT(MCHE) که بیش از دو سال از اعتبار آن نگذشته باشد.

نکته مهم: از افرادی که مدارکشان ناقص باشد ثبت نام به عمل نمی آید.

دریافت های فرم های مربوطه

فرم الف- فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی ارشد.docxفرم الف- فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی ارشد.docx

فرم ج- فرم مشخصات فردي دانشجويان تحصيلات تكميلي.docفرم ج- فرم مشخصات فردي دانشجويان تحصيلات تكميلي.doc

فرم پایش و سنجش توانمندی ها.docxفرم پایش و سنجش توانمندی ها.docx