ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد تکمیل ظرفیت سال 96

ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد تکمیل ظرفیت سال 96
به گزارش «روابط عمومی» دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، اطلاعیه ی ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد در مرحله تکمیل ظرفیت سال 96 دانشگاه شاهد را صادر نمود.

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم دوره های روزانه و نوبت دوم (شبانه) کارشناسی ارشد در مرحله تکمیل ظرفیت سال 96 دانشگاه شاهد را به نکات ذیل در خصوص نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز، جلب می نماید.

نکات قابل توجه:

1-  ثبت نام در روز دوشنبه مورخ 96/9/20 از ساعت 9 الی 14 انجام می پذیرد.

2-  محل ثبت نام:  تهران ـ اتوبان خلیج فارس ـ روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ـ دانشگاه شاهد ـ ساختمان مرکزی ـ طبقه همکف ـ دفتر تحصیلات تکمیلی

3-  پذیرفته شدگان نوبت دوم (شبانه) لازم است پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی جهت انتخاب واحد و پرداخت ​شهریه نیمسال دوم 97-96 بر اساس جدول ذیل به دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند.

شهریه مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-96  دانشگاه شاهد (نوبت دوم)​

گروه آموزشی

شهریه ثابت نیمسال اول 97-96

(ریال)

شهریه متغیر به ازای هر واحد نظری (ریال)

شهریه متغیر به ازای هر واحد عملی (ریال)

شهریه  هر واحد

پایان نامه (ریال)

علوم انسانی

8/055/100

1/427/900

2/147/300

5/362/800

سایر گروه ها

8/938/000

2/147/300

3/215/500

5/362/800

4-  پذیرفته شدگان دوره روزانه لازم است پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی جهت انتخاب واحد به دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند.

5-  تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ممنوع است و هر زمان که موضوع مشخص شود، دانشجو از ادامه تحصیل محروم  خواهد شد.

6-  دانشگاه، تعهدی مبنی بر پرداخت وام به دانشجویان نوبت دوم (شبانه) ندارد، در عین حال در صورت تامین اعتبار لازم از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقدام لازم انجام خواهد شد.

7-  حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام، الزامی است.

8-  شروع کلاس ها از روز شنبه مورخ 96/11/21 می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

1-   تکمیل فرمهای مربوطه و ارایه آنها در روز ثبت نام به همراه سایر مدارک مورد نیاز

2-   ارایه اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.

3-   8 قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری (پشت نویسی شده باشد).

4-   حکم مرخصی سالانه با موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

5-   ارایه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه شماره 3 دفترچه راهنمای شماره (1) آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 96 مشخص کند (جهت برادران)

6-   اصل و یک برگ تصویر مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی (لیسانس) قید شده باشد.

تبصره1- پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارایه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) نمی باشند، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی (لیسانس) را ارایه نمایند.

تبصره 2 ـ آن دسته از پذیرفته شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته (مورخ 96/3/21 لغایت 96/3/28) دانشجوی سال آخر بوده اند و حداکثر تا تاریخ 96/11/30 فارغ التحصیل می شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه 39 دفترچه راهنمای شماره (1) و صفحه 258 دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی شماره (2) را از موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی دریافت و آن را در زمان ثبت نام ارایه نمایند.

تبصره 3ـ براساس مصوبه جلسه 368 مورخ 74/11/3 شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مدارک تحصیلی صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه های علمیه قم و خراسان، فضلا و طلاب حوزه های علمیه که براساس مدرک صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه های علمیه قم و خراسان دوره سطح 2 را گذرانده اند و یا تا تاریخ 96/11/30 فارغ التحصیل می شوند، منحصراً مجاز بوده اند در هر یک از کد رشته های امتحانی گروه علوم انسانی ثبت نام و در آزمون آن شرکت نمایند و در صورت پذیرفته شدن مشروط به گذراندن، دروس پیش نیاز به تشخیص گروه آموزشی مربوطه می باشند. بدیهی است این دسته از داوطلبان باید تصویر مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط یکی از مدیریت های حوزه علمیه قم و یا حوزه علمیه خراسان صادر گردیده است را ارایه دهند.

تبصره 4- پذیرفته شدگانی که دارای مدرک تحصیلی معادل می باشند لازم است واجد شرایط مفاد مصوبه جلسه 845 مورخ 92/4/15 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که طی بخشنامه شماره 77633/2 مورخ 92/5/28 توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به کلیه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ابلاغ گردیده، باشند.

7-   معرفی نامه ذیل لازم است حداکثر تا قبل از انتخاب واحد برای نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 توسط ارگانهای ذیربط از محل مربوط صادر و به دانشگاه شاهد ارائه شود، در غیر این صورت از ثبت نام داوطلبانی که فرم آنان در موعد مقرر واصل نشده باشد، برای نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 ممانعت به عمل خواهد آمد و قبلی آنان «کان لم یکن» تلقی می گردد.

1-7  معرفی نامه رسمی از ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (نیروی مقاومت بسیج) و یا وزارت جهاد کشاورزی         با امضاء و مهر هر یک از روسای ارگانهای مذکورکه در آن قید شده باشد «داوطلب با توجه به ماده 1 و تبصره های 4گانه آن در آیین نامه اجرایی قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان و جهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاه ها و          موسسات آموزش عالی و سایر شرایط مندرج در آیین نامه مذکورواجد شرایط استفاده از سهمیه رزمندگان می باشد».

8-   اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی برای آن دسته از داوطلبانی که با توجه به مفاد آیین نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان به شماره 77897/21 مورخ 93/5/5 شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با امتیاز رتبه اول پذیرفته شده اند.

9-  تکمیل فرم  پایش و سنجش توانمندی ها امور فرهنگی و ارایه به کارشناس فرهنگی در روز ثبت نام

10-   مراجعه به لینک https://portal.saorg.ir/pbysical health سامانه دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان و      تکمیل  و پرینت کارنامه سلامت جسم و روان برای ارایه در روز ثبت نام

11-   به همراه داشتن دفترچه بیمه

فرم های مورد نیاز جهت ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد.rarفرم های مورد نیاز جهت ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد.rar