ثبت نام پذیرفته شدگان دستیاری تخصصی دندانپزشکی سال 98

اجرای سریع

ثبت نام پذیرفته شدگان دستیاری تخصصی دندانپزشکی سال 98

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمان و مدارک برای ثبت نام از پذیرفته شدگان سی و سومین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی دندانپزشکی (سال تحصیلی 99-98) دانشگاه شاهد اعلام شد.

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم دوره دستیاری تخصصی دندانپزشکی سال 98 دانشگاه شاهد را به نکات ذیل در خصوص نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز، جلب می نماید.

مکان ثبت نام

تهران ـ بزرگراه خلیج فارس ـ روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ـ دانشگاه شاهد ـ مجتمع ایثار

زمان ثبت نام

چهارشنبه مورخ 98/6/27 از ساعت 11 تا 12 صبح

نکات مهم

1- حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

2- عدم مراجعه و ثبت نام در زمان مقرر، به منزله ي انصراف بوده و هيچگونه اعتراضي در اين مورد پذيرفته نخواهد شد.

3-  پذيرفته شدگاني كه پس از ثبت نام، انصراف دهند يا براي ثبت نام مراجعه نكنند، مطابق با مقررات مندرج دردفترچه ي راهنما رفتار خواهد شد.

4- پذيرفته شدگان سهميه ي بومي (مناطق محروم)، هنگام ثبت نام موظف به سپردن تعهد محضري به دانشگاه محل تعهد هستند. افرادي كه با «تعهد خاص بومي» پذيرفته شده اند، اين موضوع در كارنامه شان قيد شده است.

5- پذیرفته شدگان محترم لازم است پس از ثبت نام، جهت انتخاب واحد نیمسال اول تحصیلی 99-98 به دانشکده دندانپزشکی به آدرس: تهران، خیابان بلوار کشاورز، خیابان وصال شیرازی، تقاطع ایتالیا و وصال، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شاهد مراجعه نمایند.

6- دانشجویان موظف هستند بعد از انتخاب واحد در کلاسهای مربوط شرکت نمایند.

7- از افرادی که مدارکشان ناقص باشد ثبت نام به عمل نمی آید. همچنین لازم است کلیه فرمها در قالب فرمت ورد (word) به صورت تایپ شده تکمیل و ارائه شوند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

1-شش قطعه عكس ٤ ٣ جديد
2- اصل و كپي تمام صفحات شناسنامه
3- اصل و كپي پشت و روي كارت ملي
4-اصل و كپي دانشنامه ي دندانپزشكي عمومي (يا مدركي كه نشان دهنده ي فراغت از تحصيل باشد)

تبصره: پذيرفته شدگاني كه با استفاده از مقررات رتبه هاي برتر، استعدادهاي درخشان، قانون تسهيل ازدواج جوانان و ... مجاز به شركت در آزمون بوده اند، بايد حداكثر تا 98/٦/31 فارغ التحصيل شده باشند.
5- اصل و كپي كارت پايان خدمات يا معافيت دائم يا مدركي كه نشان دهنده ي وضعيت نظام وظيفه ي آقايان باشد.

6- تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویی (شامل فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد نمی شود).

7- ارایه رونوشت حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای پذیرفته شدگانی که در استخدام رسمی، پیمانی وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادها و ... می باشند.

8- مدرك نشان دهنده وضعيت طرح نيروي انساني (بر اساس مندرجات دفترچه ي راهنماي آزمون(

تذكر: پذيرفته شدگاني كه ملزم به گذراندن طرح نيروي انساني بوده اند، بايد دوره ي مذكور را تا 31/٦/98 به پايان رسانده باشند.

9- گواهي اشتغال به كار در حال حاضر، ويژه ي استفاده كنندگان از سهميه ي استاني (بر اساس مندرجات
دفترچه  راهنما(

10- آخرين حكم كارگزيني (ويژه ي مستخدمان وزارتخانه ها، نهادها و سازمان ها)

11- اصل و كپي مدارك نشان دهنده ي وضعيت بومي (بر اساس مندرجات دفترچه ي راهنما(

12- اصل و كپي گواهي مربوط به كادر نيروهاي مسلح (به تأييد بالاترين مقام مربوطه) ويژه ي مستخدمان نيروهاي مسلح

13- تکمیل و ارائه فرم مشخصات فردی (ویژه کلیه دستیاران)

فرم مشخصات فردي دانشجويان تحصيلات تكميلي.docفرم مشخصات فردي دانشجويان تحصيلات تكميلي.doc

14- تکمیل و ارائه فرم تعهد (ویژه کلیه دستیاران)

فرم تعهد.docxفرم تعهد.docx

15- تکمیل و ارائه فرم تعهد محضری از دستياران دندانپزشكي متعهد عام (ویژه دستیاران یونیت دولتی)

فرم اخذ تعهد محضری از دستياران دندانپزشكي متعهد عام.docxفرم اخذ تعهد محضری از دستياران دندانپزشكي متعهد عام.docx

16- تکمیل و ارائه فرم تعهد شاغلین (ویژه دستیاران شاغل)

فرم تعهد شاغلین (در خصوص انجام تعهدات قانونی).docxفرم تعهد شاغلین (در خصوص انجام تعهدات قانونی).docx

17- تکمیل و ارائه فرم تعهد عدم اشتغال یا ماموریت دستیاران (ویژه دستیارانی که شاغل نیستند یا ماموریت دارند)

فرم تعهد عدم اشتغال یا ماموریت دستیاران دندانپزشکی.docxفرم تعهد عدم اشتغال یا ماموریت دستیاران دندانپزشکی.docx

تذکر مهم: پذیرفته شدگان محترم یونیت دولتی لازم است فرم تعهد محضری موجود در سایت را با سند تنظیم شده در دفترخانه های اسناد رسمی مطابقت داده تا مغایرتی وجود نداشته باشد. بدیهی است در غیر اینصورت مسئولیت آن به عهده شخص پذیرفته شده می باشد.

18-پذیرفته شدگان یونیت آزاد می بایست نسبت به پرداخت شهریه سالیانه به مبلغ 350/000/000 ریال قبل از انتخاب واحد و از طریق سامانه آموزشی اقدام نمایند. لازم به ذکر است شهریه ورودی سال تحصیلی 98-99 تا اخذ مصوبات لازم به صورت علی الحساب و بر اساس شهریه ورودی سال تحصیلی 97-98 محاسبه می شود.

19- همراه داشتن دفترچه بیمه درمان.

20- تکمیل فرم فرهنگی پایش و سنجش توانمندی ها، مهارتها و علایق دانشجویان جدید الورود در هنگام ثبت نام.

21- تکمیل فرم اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر و ارائه مدارک درخواست شده در فرم مربوط.

فرم اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر.docفرم اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر.doc

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 51215240 و 51215244 (مدیریت آموزش تحصیلات تکمیلی) تماس حاصل فرمایید.

کروکی بخش های مختلف دانشگاه شاهد

کروکی+داخلی+دانشگاه.jpg