ثبت نام دوره دکتری تخصصی تکمیل ظرفیت روزانه و شبانه سال 96

ثبت نام دوره دکتری تخصصی تکمیل ظرفیت روزانه و شبانه سال 96
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی مرحله تکمیل ظرفیت سال 96دانشگاه شاهد در دوره های روزانه و نوبت دوم ( شبانه) اعلام شد.

ضمن عرض تبريك و آرزوي موفقیت، توجه پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه شاهد در دوره های روزانه و نوبت دوم ( شبانه) را به موارد ذیل در خصوص نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز، جلب می نماید.

نکات قابل توجه:

1-ثبت نام در روز دو شنبه مورخ 96/10/25 از ساعت 8 الی 14 انجام می پذیرد.

2- حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام، الزامی است.

3- از معرفی شدگان دارای مغایرت معدل (معدل اعلام شده به سازمان سنجش ) ثبت نام به عمل نمی آید.

4- پذیرفته شدگان محترم نوبت دوم (شبانه) لازم است،  پس از ثبت نام اولیه، براساس جدول شماره (1) نسبت به پرداخت شهریه نیمسال دوم تحصیلی 97-96 اقدام نمایند.

5- شروع کلاس ها از روز شنبه مورخ 96/11/21  می باشد.

6-پذیرفته شدگان محترم لازم است پس از انجام مراحل ثبت نام در محل دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، جهت آشنایی با گروه های آموزشی و دروس انتخابی نیمسال دوم تحصیلی 97-96 به دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند.

7- محل ثبت نام: تهران، اتوبان خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت مام خمینی (ره)، ساختمان مرکزی دانشگاه شاهد، طبقه همکف، دفتر تحصيلات تكميلي

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام:

1- ارایه فرم های تکمیل شده ضمیمه( الف، ب و ج) به همراه سایر مدارک در روز ثبت نام

2- اصل و تصویر مدرک دوره كارشناسي و كارشناسي ارشد مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي که در آن معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد قید شده باشد.

تبصره 1: پذيرفته شدگاني كه به دلايلي قادر به ارايه اصل مدرك كارشناسي ارشد (فوق ليسانس) نمي باشند، لازم است اصل گواهي تاييد شده  کارشناسی ارشد (توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل تحصیل ) یا فرم تکمیل شده (فرم الف) را در روز ثبت نام ارایه دهند.

تبصره 2: پذيرفته شدگاني كه در زمان ثبت نام برای آزمون دوره دکتری دانشجوی سال آخر بوده و حداکثر تا تاریخ 96/11/30 فارغ التحصيل خواهند شد، لازم است علاوه بر ارایه فرم مربوط به درج میانگین کل و احدهای گذرانده شده تا تاریخ 96/6/30، فرم تکمیل شده (فرم الف) را به همراه سایر مدارک در زمان ثبت نام ارایه دهند.

3-  اصل شناسنامه و كارت ملي و دو سري كپي از تمام صفحات آن ها.

4-  6 قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

5- ارایه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی سال 96 مشخص کند (جهت برادران).

6- حکم مرخصی سالانه با موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

7- ارایه معرفی نامه رسمی مبنی بر واجد شرایط بودن، جهت استفاده از امتیاز ویژه مربیان رسمی- قطعی و رسمی -آزمایشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

توجه: این سهمیه مختص مربیان رسمی قطعی و رسمی ـ آزمایشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات  و فناوری خواهد بود که پذیرش دانشجو در آن ها از طریق آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور صورت می پذیرد، و مربیان دانشگاه های وابسته به وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی و نیز دانشگاه آزاد اسلامی، مشمول استفاده از این سهمیه نمی باشند.

جدول(1 ) شهریه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی نوبت دوم ( شبانه) در سال تحصیلی 97-96

دوره

گروه آموزشی

شهریه کل دوره (ریال)