ثبت نام از پذیرفته شدگان نهایی دکتری تخصصی (Ph.D) وزارت بهداشت

اجرای سریع

ثبت نام از پذیرفته شدگان نهایی دکتری تخصصی (Ph.D) وزارت بهداشت

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمان و مدارک لازم برای ثبت نام از پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره های دکتری تخصصی(Ph.D)، داروسازی، طب سنتی و باکتری شناسی پزشکی و ایمنی شناسی پزشکی دانشگاه شاهد اعلام شد.

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم دوره دکتری تخصصی(Ph.D)، سال 98 دانشگاه شاهد را به نکات ذیل در خصوص نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز، جلب می نماید.

مکان ثبت نام

تهران ـ بزرگراه خلیج فارس ـ روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ـ دانشگاه شاهد ـ مجتمع ایثار

زمان ثبت نام

چهارشنبه مورخ 6/27/ 1398ساعت 10 الی 12

نکات مهم

1- حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

2- عدم مراجعه و ثبت نام در زمان مقرر، به منزله ي انصراف بوده و هيچگونه اعتراضي در اين مورد پذيرفته نخواهد شد.

3-  پذيرفته شدگاني كه پس از ثبت نام، انصراف دهند يا براي ثبت نام مراجعه نكنند، مطابق با مقررات رفتار خواهد شد.

4-پذیرفته شدگان محترم لازم است پس از ثبت نام، جهت انتخاب واحد نیمسال اول تحصیلی 99-98 به دانشکده پزشکی واقع در پردیس اصلی دانشگاه مراجعه نمایند.

5- دانشجویان موظف هستند بعد از انتخاب واحد در کلاسهای مربوط شرکت نمایند.

6- مدارک تحصیلی پذیرفته‌شدگان بایستی مطابق مدارک مورد پذیرش هر رشته در جداول درج شده در دستورالعمل ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون ورودي دوره دكتري تخصصي (Ph.D) و دکتری پژوهشی رشته‌هاي علوم پايه پزشكي، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصيلي  99-98 باشد. در صورت مغایرت ثبت نام انجام نخواهد شد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

1- شش قطعه عكس ٤*٣جديد

2- اصل و كپي تمام صفحات شناسنامه (2 سری)

3- اصل و كپي پشت و روي كارت ملي

4- اصل و کپی دانشنامه و ریز نمرات کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای که نشان دهنده فراغت از تحصیل باشد. لازم به ذکر است داشجویان ترم آخر می بایست مدارکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل تا تاریخ 98/6/31 باشد ارایه نمایند.

5- اصل و كپي كارت پايان خدمات يا معافيت دائم يا مدركي كه نشاندهنده ي وضعيت نظام وظيفه ي آقايان باشد.

6- مدرک زبان معتبر با حداقل نمره ذکر شده در ذیل:

MHLE  حداقل نمره 55 (نمرات 49 تا 54 به صورت مشروط)

MSRT (MCHE سابق) حداقل نمره 55 (نمرات 49 تا 54 به صورت مشروط)

TOEFL(iBT) حداقل نمره 66 (نمرات 59 تا 65 به صورت مشروط)

TOLIMO حداقل نمره 495 (نمرات 445 تا 494 به صورت مشروط)

(Academic) IELTS حداقل نمره 5.5 (نمرات 5 به صورت مشروط)

مدارک زبان از تاريخ 95/11/1 (20/ژانویه/2017) تا تاریخ 97/11/30 (19/ فوریه/2019) معتبر می‌باشد.

تذکر: مدارک مربوط به آزمون‌ زبان MHLE مورخ 98/2/12 (نوبت ارفاقی) نیز قابل قبول می‌باشد.

تبصره: برای قبول‌شدگان دوره دکتری پژوهشی طبق تبصره بند 7-5 آئین‌نامه دکتری پژوهشی مصوب پنجاه و هشتمین جلسه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی کشور مورخ 14/10/1393 ثبت نام با نمره زبان مشروط غیر قابل قبول می‌باشد.

کسانی که به صورت مشروط در نمره زبان پذیرفته شده‌اند باید تا قبل از امتحان جامع نسبت به کسب حدنصاب نمره قبولی و ارائه به دانشگاه اقدام نمایند.

7- موافقت نامه بدون قید و شرط برای ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول اداری و گواهی مرخصی بدون حقوق سالیانه برای مربیان رسمی.

8- حکم استخدام رسمی قطعی (جهت استفاده کنندگان از سهمیه مازاد مربیان رسمی).

9- گواهی وضعیت طرح نیروی انسانی (اتمام طرح نیروی انسانی، معافیت یا ترخیص از طرح نیروی انسانی).

10- مدارک نشان دهنده وضعیت سهمیه، جهت استفاده کنندگان از سهمیه رزمندگان، همسر و فرزند شاهد، آزاده، همسر و فرزند آزاده، جانبازان، فرزند و همسر جانباز، فرزند و همسر مفقودالاثر، (کارت رزمندگی یا ایثارگری، نامه ستاد شاهد و ...)

11- از تمامی پذيرفته شدگان آزمون دوره دکتری تخصصی (Ph.d) و دکتری پژوهشی که سند تهعد محضری  به محل اشتغال خود ندارند و یا بورسیه وزارت متبوع و سازمانهای دیگر نیستند (به غیر از دانشگاههای شهریه پرداز و آزاد اسلامی) به میزان یک برابر تحصیل تعهد محضری اخذ می­شود.

تبصره 1- مستخدمان رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مؤسسات تابعه و دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور، تعهدات خاص استخدامی به واحدهای مربوطه خواهند سپرد.

تبصره2- مستخدمان رسمی سایر وزارت خانه ها، مؤسسات و شرکت های دولتی و وابسته به دولت، چنان چه هزینه های تحصیلی ایشان توسط دستگاه مربوطه تقبل و به دانشگاه پذیرنده دانشجو پرداخت شود، از سپردن تعهد عام معاف خواهند بود.

12- بر اساس آیین نامه جلوگیری از تقلب و تخلف در آزمون های ورودی دوره های تحصیلات تکمیلی رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی در صورت اثبات عدم صحت مدارک ارسالی توسط داوطلب و هر گونه تقلب در کلیه مراحل آزمون، در هر زمان از تحصیل، از ادامه تحصیل داوطلب ممانعت به عمل آمده و طبق مقررات عمل خواهد شد.

13- تعیین وضعیت بدهی به صندوق های رفاه دانشجویان

14 - همراه داشتن دفترچه بیمه درمانی

15- تکمیل فرم فرهنگی پایش و سنجش توانمندی ها، مهارتها و علایق دانشجویان جدید الورود در هنگام ثبت نام.

16- تکمیل فرم اطلاعات دانشجویان شاهد و ایثارگر و ارائه مدارک درخواست شده در فرم مربوط.

فرم اطلاعات دانشجويان شاهد و ايثارگر.docفرم اطلاعات دانشجويان شاهد و ايثارگر.doc

17- تکمیل فرم مشخصات فردی و ارائه آن در روز ثبت نام

فرم مشخصات فردي دانشجويان تحصيلات تكميلي.docفرم مشخصات فردي دانشجويان تحصيلات تكميلي.doc

توجه: در صورتی که پذیرفته شدگان در هنگام ثبت نام موفق به ارائه برخی از مدارک نشوند به طور مشروط از آنان ثبت نام به عمل می آید و می بایست حداکثر در مدت یک ماه نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایند.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 51215240 و 51215244(مدیریت آموزش تحصیلات تکمیلی) تماس حاصل فرمایید.

​​​​​