ثبت نام از پذیرفته شدگان دکتری پردیس خودگردان سال 97

ثبت نام از پذیرفته شدگان دکتری پردیس خودگردان سال 97
به گزارش «روابط عمومی» دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی دوره پردیس خودگردان سال تحصیلی 98-97 دانشگاه شاهد را طی اطلاعیه ای اعلام کرد.

بسمه تعالی

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال 97 دوره پردیس خودگردان دانشگاه شاهد را به نکات ذیل در خصوص زمان و نحوه ثبت نام جلب می نماید.

نکات قابل توجه:

ثبت نام در روز دوشنبه مورخ 97/6/19 از ساعت 16 الی 19 انجام می پذیرد.

- محل ثبت نام: میدان انقلاب، خیابان کارگر شمالی، بین خیابان فرصت و نصرت، ساختمان مراکز تحقیقاتی دانشگاه شاهد، طبقه اول-  تلفن:66952210

- از معرفی شدگان دارای مغایرت معدل (معدل اعلام شده به سازمان سنجش) ثبت نام به عمل نمی آید.

- شروع کلاس ها از روز شنبه مورخ 97/6/31

- حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام، الزامی است.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

1-  تکمیل فرم تائیدیه تحصیلی و ارایه آن به مسئول واحد ثبت نام(فرم ج)

2- اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی که در آن معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد قید شده باشد و یک برگ کپی از آن

3- پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارایه اصل مدرک کارشناسی ارشد نمی باشند، لازم است اصل گواهی تایید شده کارشناسی ارشد محل تحصیل یا فرم تکمیل شده (فرم الف) را در روز ثبت نام ارایه نمایند.

4- ارایه اصل شناسنامه و کارت ملی و دوسری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

5- شش قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری (پشت نویسی شده)

6- ارایه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه شماره 3 دفترچه راهنمای ثبت نام شماره (1) و شرکت در آزمون ورودی های سال 97 مشخص کند (جهت برادران)

7- پرداخت شهریه نیمسال اول 98-97 مطابق جدول ذیل در زمان ثبت نام و انتخاب واحد (به صورت الکترونیک)