ثبت نام از پذیرفته شدگان دکتری تخصصی سال 97 روزانه و شبانه

ثبت نام از پذیرفته شدگان دکتری تخصصی سال 97 روزانه و شبانه
به گزارش «روابط عمومی» دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه زمان ثبت نام  از پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی سال تحصیلی 98-97 دانشگاه شاهد را طی اطلاعیه ای اعلام کرد.

بسمه تعالی

​ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) دوره روزانه و نوبت دوم (شبانه) دانشگاه شاهد در سال 97 را به نکات ذیل در خصوص زمان و نحوه ثبت نام جلب می نماید.

نکات قابل توجه:

1-  ثبت نام در روز دوشنبه مورخ 97/6/19 از ساعت 30: 8 الی 14 انجام می پذیرد.

2-  محل ثبت نام : تهران ـ روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) ـ دانشگاه شاهد ـ ساختمان ایثار

3-  پذیرفته شدگان نوبت دوم (شبانه) لازم است، پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی، جهت انتخاب واحد و پرداخت شهریه تحصیلی به دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند (جدول میزان شهریه به ضمیمه است).

4-  پذیرفته شدگان دوره روزانه لازم است، پس از ثبت نام اولیه و دریافت کارت دانشجویی، جهت انتخاب واحد به دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند.

5-  از معرفی شدگان دارای مغایرت معدل (معدل اعلام شده به سازمان سنجش) ثبت نام به عمل نمی آید.

6-  شروع کلاس ها از روز شنبه مورخ 97/6/31 می باشد.

7-  حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام، الزامی است.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

1- تکمیل فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی ارشد و ارایه آن در روز ثبت نام ( فرم الف)

2- تکمیل فرم تقاضای بهره مندی از مزایای آموزش رایگان توسط پذیرفته شدگان دوره روزانه و ارایه آن در روز ثبت نام ( فرم ب)

3- تکمیل فرم تائیدیه تحصیلی و ارایه آن در روز ثبت نام (فرم ج)

4- اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری کپی از تمام صفحات آن ها.

5- 8 قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده تمام رخ، تهیه شده در سال جاری.

6- اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در آن معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد قید شده باشد و یک برگ کپی آن.

7- پذیرفته شدگانی که در زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد، دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی ارشد بوده و تا تاریخ 97/6/31 فارغ التحصیل خواهند شد، لازم است معدل کل واحدهای گذرانده شده خود را توسط دانشگاه محل اخذ مدرک کارشناسی ارشد در هنگام ثبت نام ارایه دهند.در غیر این صورت باید فرم تعهد فراغت از تحصیل( فرم الف) را تکمیل و ارایه دهند.

8- ارایه مدرکی که وضعیت نظام وطیفه را با توجه به «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنمای ثبت نام شماره (1) آزمون ورودی های سال 97 مشخص کند (جهت برادران)

9- داوطلبانی که با استفاده از سهمیه ایثارگران و رزمندگان پذیرفته شده اند و ارگان صادر کننده آنان به ترتیب بنیاد شهید و امور ایثارگران و یا ستاد کل نیروهای مسلح می باشد. در زمان ثبت نام نیازی به ارایه تائیدیه سهمیه ثبت نامی از سوی ارگان ذیربط ندارند و ملاک تایید سهمیه آنان همان عنوان سهمیه درج شده در قبال قبولی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی می باشد.

10- ارایه معرفی نامه رسمی مبنی بر واجد شرایط بودن، جهت استفاده از امتیاز ویژه مربیان رسمی ـ قطعی و رسمی ـ آزمایشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری. (این سهمیه صرفاً جهت مربیان رسمی قطعی و رسمی ـ آزمایشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری می باشد) که پذیرش دانشجو در آن ها از طریق آزمون های سازمان سنجش آموزش صورت می پذیرد.

11- دانشجویان غیر بومی متقاضی خوابگاه دانشجویی، مطابق با اطلاعیه پیش ثبت نام خوابگاه( ضمیمه است) اقدام نمایند.

12- مراجعه به لینک سامانه دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان /http://portal.saorg.ir/physicalhealt و تکمیل و پرینت کارنامه سلامت جسم برای ارایه در روز ثبت نام

13-  مراجعه به لینک سامانه دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان /https://portal.saorg.ir/mentalhealth و تکمیل و پرینت فرم نتیجه کارنامه سلامت روان برای ارایه در روز ثبت نام

تذکر:چنانچه برای تکمیل کارنامه سلامت در سامانه وزارت علوم در خصوص شماره دانشجویی دچار اشکال می شوید، با ورود 5 عدد صفر به جای شماره دانشجویی، این مشکل برطرف خواهد شد.​

13- تکمیل فرم امور فرهنگی و تحویل آن در روز ثبت نام (ضمیمه است)

14- همراه داشتن دفترچه بیمه

15-  آدرس و شماره تلفن دانشکده ها در زمان ثبت نام به اطلاع داوطلبان محترم خواهد رسید.

17- محل ثبت نام، تهران : ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد، ساختمان ایثار

شهریه دوره های نوبت دوم دکتری تخصصی سال تحصیلی97 دانشگاه شاهد​

دوره

گروه آموزشی

شهریه کل دوره (ریال)

شهریه نیمسال اول 97-96 (ریال)

نوبت دوم

گروه علوم انسانی

623/180/250

77/897/531

سایرگروههای آموزشی​

761/664/750

95/208/094

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02151215240 تماس حاصل فرمایید.

دریافت فرم های مربوطه:

فرم الف.docxفرم الف.docx

فرم ب.docxفرم ب.docx

فرم ج.docxفرم ج.docx

پایش و سنجش توانمندی ها.docxپایش و سنجش توانمندی ها.docx

اطلاعیه پیش  ثبت نام خوابگاه.pdfاطلاعیه پیش ثبت نام خوابگاه.pdf

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​​

​​​​