ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 96

ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 96
به گزارش «روابط عمومی دانشگاه، اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سال 96​ اعلام شد.

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، توجه پذیرفته شدگان محترم را در خصوص نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز به موارد ذیل جلب می نماید.

نکات قابل توجه:

​1- ثبت نام در روز چهارشنبه مورخ 96/7/5 از ساعت 8:30 الی 14 انجام می پذیرد.

2- آدرس محل ثبت نام، تهران، اتوبان خلیج فارس، روبروی حرم مطهر امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد، طبقه همکف، ساختمان مرکزی ـ دفتر تحصیلات تکمیلی

3- پس از ثبت نام، دانشجویان جهت انتخاب واحد به دانشکده های مربوطه (به آدرس قید شده در جدول شماره 1) مراجعه نمایند.

4- شروع کلاس های نیمسال اول 97-96  از روز شنبه مورخ 95/6/25 می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

1- 8 قطعه عکس 4×3 مربوط به سال جاری (پشت نویسی شده)
ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی و 2 سری کپی از تمام صفحات آن ها

2- اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه (تمام صفحات)

3- اصل و کپی دانشنامه و ریز نمرات دوره کارشناسی یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل داوطلب باشد. لازم به ذکر است دانشجویان ترم آخر باید تا تاریخ 96/6/31 فارغ التحصیل گردند. بدیهی است در صورت عدم فراغت از تحصیل، مسئولیت عواقب بعدی به عهده دانشجو خواهد بود. در این صورت علاوه بر عدم ثبت نام از دانشجویان مذکور موضوع جهت اقدام لازم به مرکز سنجش پزشکی، اعلام خواهد شد.

4- اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدارکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان باشد.

5- اصل و کپی گواهی پایان طرح یا معافیت از طرح، یا مدرکی که نشان دهنده وضعیت طرح داوطلب باشد.

6- اصل و کپی گواهی پایان یا معافیت از طرح و یا هر مدرکی که نشان دهنده وضعیت طرح پذیرفته شده به شرح بند 6-1 تا 6-3 باشد. (شامل : فارغ التحصیلان رشته های پرستاری، اتاق عمل، هوشبری، رادیولوژی، علوم آزمایشگاهی، فوریت های پزشکی، دندانپزشکی و بهداشت دهان)

6-1- افرادی که قبل از تاریخ 94/11/1 فارغ التحصیل شده اند.

6-2- افرادی که بعد از تاریخ 94/11/1 فارغ التحصیل شده و در آزمون سال 95 شرکت نموده اند.

6-3- اتباع خارجی دارای شناسنامه ایرانی در زمان فارغ التحصیلی

7- پذیرفته شدگان رشته های: پرستاری مراقبت های ویژه، رشته پرستاری مراقبتهای ویژه نوزادان، اورژانس و تکنولوژی گردش خون  لازم است مدارک و مستندات مربوط 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی را ارایه دهند (سابقه کار قبل از اتمام دوره کارشناسی قابل قبول نمی باشد).

8- ارایه اصل فیش پرداختی به مبلغ 80000 ریال جهت صدور کارت دانشجویی به حساب درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی (غیرقابل برداشت) به شماره حساب 0108897677009 بانک ملی شعبه مجتمع دانشگاهی شاهد

9- اصل و کپی مدرک معتبر مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثارگران

10- پرداخت الکترونیکی شهریه نیمسال اول  97-96 به مبلغ 77385000 ریال به حساب شماره 0108897677009(مخصوص پذیرفته شدگان ظرفیت مازاد)

جدول شماره یک ، آدرس دانشکده ها