تولید ماسک صورت با فرآوری نانو و با قابلیت شستشو در شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه

​به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، در شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه، ماسک صورت با فرآوری نانو و با قابلیت شستشو تولید شد.

شرکت دانش بنیان طلیعه طب توحید از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه شاهد در راستای کمک رسانی به مردم و کادر درمانی در دوران شیوع بیماری Covid-19، اقدام به تولید ماسک صورت با فرآوری نانو و قابلیت شستشوی مکرر و با قابلیت ثبات خواص نانو آنتی باکتریال نمود.

این شرکت محصولات دیگری نیز در حوزه نانو در دست تولید دارد که از جمله می توان به نانو تامپون ها و نانو گاز استریل اشاره کرد.

محصولات این شرکت در اختیار مراکز درمانی و بیمارستان های مختلف قرار گرفته و توانسته قدمی در راه کمک به کادر درمانی و مردم در مبارزه با ویروس کرونا بر دارد.

​​​​