توضیحاتی مهم در خصوص نحوه انتخاب رشته و پذیرش دانشجو در دانشگاه شاهد

توضیحاتی مهم در خصوص نحوه انتخاب رشته و پذیرش دانشجو در دانشگاه شاهد

«روابط عمومی» دانشگاه در پی سوالات مکرر داوطلبان ورود به دانشگاه شاهد توضیحاتی ارائه داد.

- انتخاب رشته و پذیرش در دانشگاه شاهد برای عموم شرکت کنندگان کنکور سراسری که مجاز به انتخاب رشته شده اند آزاد می باشد. دانشگاه شاهد، جزء دانشگاه های دولتی محسوب می شود.

- متقاضیان این دانشگاه می توانند یک یا چند کد رشته از کدرشته های این دانشگاه را بدون محدودیت مانند سایر دانشگاه های کشور در اولویت های یک تا صد و پنجاه خود انتخاب نمایند.

- هرگونه محدودیت های انتخاب رشته (از جمله، الزام به انتخاب رشته نیمه متمرکز در یکی از اولویت های تعیین شده یا حذف برخی از اولویت ها در صورت قبولی در رشته نیمه متمرکز و یا هر محدودیت دیگر که در خصوص دانشگاه های نیمه متمرکز عمل می شود) در مورد دانشگاه شاهد موضوعیت ندارد؛ چرا که دانشگاه شاهد در زمره دانشگاه های نیمه متمرکز نیست و در انتخاب کد رشته های دانشگاه شاهد برای متقاضیان هیچ محدودیتی وجود ندارد.

- قبل از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری (احتمالا از 10 الی 15 مهرماه سال 1399)، متقاضیان ورود به دانشگاه شاهد به صورت چند برابر ظرفیت، از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه معرفی می­ شوند و نتایج در سایت سازمان سنجش نیز اطلاع رسانی می شود. این افراد لازم است برای طی مراحل بررسی صلاحیت های عمومی به دانشگاه مراجعه نمایند.

- برنامه بررسی صلاحیت عمومی این گروه از معرفی شدگان در سال جاری «احتمالا از 15 الی 20 مهرماه» برگزار خواهد شد که اطلاعیه های لازم و زمان، مکان و شرایط متعاقبا در سایت سازمان سنجش و دانشگاه شاهد و «کانال اطلاع رسانی دانشگاه در پیام رسان روبیکا به آدرس (https://rubika.ir/shahed_pr​)» منعکس می گردد.

بعد از طی این مرحله نتایج بررسی صلاحیت های عمومی به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال می شود و سازمان سنجش نیز «از بین کسانی که در مرحله بررسی صلاحیت عمومی حایز شرایط شناخته شده اند»، وضعیت داوطلب را مطابق با رتبه و تراز کنکور فرد بررسی و داوطلب در صورت داشتن نمره (علمی) قبولی، در اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش در کد رشته مربوط به دانشگاه پذیرفته خواهند شد.

اگر داوطلب به هر دلیلی از سوی «واحد بررسی صلاحیت های عمومی» حائز صلاحیت های عمومی دانشگاه شاهد شناخته نشود، صرفا انتخاب های دانشگاه شاهد وی از لیست انتخاب های وی حذف می شود و حذف انتخاب های دانشگاه شاهد داوطلب، بر اولویت های قبل و یا بعد او تاثیر نخواهد داشت.

- در هر صورت تمامی کد رشته های انتخابی داوطلبان محترم به ترتیب اولویت انتخابی داوطلب مورد بررسی قرار خواهد گرفت فلذا امکان قبولی داوطلب بر اساس نمره علمی در تمامی کد رشته های انتخابی (انتخاب قبل و بعد از دانشگاه شاهد) وجود خواهد داشت.

- اعلام نتیجه نهایی پذیرش در دانشگاه شاهد، همزمان با اعلام نتایج سایر دانشگاه های کشور از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.

داوطلبان می توانند شرايط و ضوابط اختصاصي پذيرش دانشجو در دانشگاه شاهد  را در وب سایت رسمی دانشگاه شاهد مشاهده نمایند.

مخاطبین محترم؛ شما می توانید اخبار دانشگاه شاهد را نیز در کانال های پیام رسان روبیکا و  پیام رسان سروش​دانشگاه دنبال نمایید​.​​​​