توضیحات مهم درخصوص پذیرش دانشجو در دانشگاه شاهد

توضیحات مهم درخصوص پذیرش دانشجو در دانشگاه شاهد

«روابط عمومی» دانشگاه در پی سوالات مکرر داوطلبان کنکور سراسری جهت پذیرش دراین دانشگاه توضیحاتی ارائه داد.

- انتخاب رشته و پذیرش در دانشگاه شاهد برای عموم شرکت کنندگان کنکور سراسری که مجاز به انتخاب رشته شده اند آزاد می باشد. دانشگاه شاهد، جزء دانشگاه های دولتی محسوب می شود.

- محدودیت انتخاب (الزام به انتخاب رشته نیمه متمرکز در یکی از اولویت های تعیین شده یا حذف برخی از اولویت ها در صورت قبولی در رشته نیمه متمرکز و یا هر محدودیت دیگر) که در خصوص دانشگاه های نیمه متمرکز عمل می شود در مورد دانشگاه شاهد موضوعیت ندارد چرا که روش پذیرش این دانشگاه نیمه متمرکز نبوده و در انتخاب کد رشته های دانشگاه شاهد برای متقاضیان هیچ محدودیتی وجود ندارد.

متقاضیان این دانشگاه می توانند یک یا چند کد رشته از کدرشته های این دانشگاه را بدون محدودیت مانند سایر دانشگاه های کشور در اولویت های یک تا صد و پنجاه خود انتخاب نمایند. قبل از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری، متقاضیان چند برابر ظرفیت دانشگاه از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه معرفی می­شوند و در سایت سازمان سنجش نیز اطلاع رسانی می شود. این افراد برای بررسی صلاحیت های عمومی در مصاحبه دانشگاه شرکت خواهند نمود. مصاحبه این گروه از معرفی شدگان معمولا اواخر مرداد و اوایل شهریور ماه برگزار خواهد شد که اطلاعیه های لازم در سایت سازمان سنجش و دانشگاه منعکس میگردد. این گروه از معرفی شدگان بعد از طی این مرحله برای بررسی صلاحیت علمی مطابق با رتبه و تراز کنکور سراسری به سازمان سنجش معرفی خواهند شد و در صورت قبولی، در اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش در کدرشته مربوط به دانشگاه پذیرفته خواهند شد، که این مورد نیز تنها از طریق سازمان سنجش کشور اطلاع رسانی می گردد.

- در هر صورت تمامی کدرشته های انتخابی به ترتیب اولویت انتخابی داوطلب مورد بررسی قرار خواهد گرفت و بدین ترتیب امکان قبولی داوطلب بر اساس نمره علمی در تمامی کد رشته های انتخابی (انتخاب قبلی و بعدی) وجود خواهد داشت.

-در صورت کسب نمره علمی لازم برای پذیرش داوطلب در کدرشته های قبل از کد رشته ی دانشگاه شاهد، پذیرش داوطلب در همان کدرشته نهایی میگردد و در صورت عدم قبولی در کد رشته های قبلی، وضعیت دواطلب در مصاحبه دانشگاه شاهد بررسی خواهد شد و با کسب نمره علمی لازم، داوطلب در کدرشته مربوط به دانشگاه شاهد پذیرفته خواهد شد اما اگر داوطلب به هر دلیلی حائز صلاحیت علمی یا عمومی نشود انتخاب های بعدی وی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. با این وصف بدیهی است انتخاب هر کدام از کد رشته های دانشگاه شاهد بر اولویت های قبل و یا بعد داوطلب تاثیر نخواهد داشت. به عنوان مثال اگر داوطلبی یکی از کد رشته های دانشگاه شاهد را در اولویت 15 انتخاب کند، در اعلام نتایج نهایی ابتدا اولویت های یک تا چهارده مربوط به این داوطلب بررسی میشود و در صورت قبولی در هر کدام از آنها، دیگر اولویت دانشگاه شاهد بررسی نخواهد شد اما اگر این فرد در اولویت های قبلی خود پذیرفته نشود و در صورت قبولی در مصاحبه دانشگاه، وضعیت علمی داوطلب متناسب با کدرشته انتخابی بررسی خواهد شد.در صورتی که داوطلب در این کد رشته دانشگاه شاهد به هر دلیلی پذیرفته نشود انتخاب های بعدی او بررسی خواهد شد.

- بديهي است در خصوص بررسی و احراز صلاحيت هاي عمومي متقاضيان ورود به دانشگاه، بررسي لازم از سوي واحد بررسی صلاحیت های عمومی دانشگاه صورت پذيرفته و پذيرش نهايي داوطلبان صرفا منوط به تأييد این واحد خواهد بود.

-  تحصیل در رشته های روزانه کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه شاهد طبق قوانین رایگان بوده اما استفاده از امکانات رفاهی دانشگاه (از قبیل خوابگاه، تغذیه و ...) و همچنین تحصیل در رشته های شبانه، مازاد و پردیس  کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه طبق قوانین مصوب دارای هزینه می باشد.​

داوطلبان می توانند شرايط و ضوابط اختصاصي پذيرش دانشجو در دانشگاه شاهد  را در وب  رسمی دانشگاه شاهد مشاهده نمایند.

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​