تمدید مهلت ثبت‌نام شرکت در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قران کریم

تمدید مهلت ثبت‌نام شرکت در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قران کریم

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به نقل از ستاد اجرایی آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قران کریم، مهلت ثبت‌نام شرکت در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قران کریم تا پایان روز 6 بهمن‌ماه تمدید شد.

علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت http://www.quranedu.ir/ ​در این آزمون شرکت نمایند.

آموزش قرآن به‌عنوان یکی از ارکان زیربنایی توسعه فرهنگ قرآن در جامعه به‌حساب می‌آید که باهدف تعمیم و تعمیق شناخت و ایمان به قرآن در آحاد جامعه و ارتباط و انس مستمر با آن و تحقق مضامین آیات قرآنی در رفتار فردی و اجتماعی اقشار مختلف جامعه دنبال می‌شود.

در سال جاری برای نخستین بار به‌صورت مشارکتی و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و سایر نهادهای قرآنی کشور، آزمونی تحت عنوان « آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم» برگزار می‌گردد، تا علاوه بر ایجاد یک انسجام سازمانی در بین نهادها و مراکز قرآنی کشور، زمینه مشارکت هر چه بیشتر علاقه مندان به عرصه سنجش آموزه‌های قرآنی را فراهم نماید.