تمدید مهلت ارسال آثار به یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ

تمدید مهلت ارسال آثار به یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مهلت ارسال آثار به یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ تا ۱۵ بهمن‌ماه تمدید شد.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت از تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره بین‌المللی سیمرغ خبر داد و گفت: به دلیل مشکلات ناشی از همه‌گیری و شیوع ویروس کرونا و همچنین تعطیلی دانشگاه‌ها مهلت ثبت و ارسال آثار به دبیرخانه یازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ تا ۱۵ بهمن‌ماه تمدید شد.

گفتنی است این جشنواره در چهار بخش «بخش آزاد» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت، «بخش ملی با موضوع فرهنگ سلامت» ویژه عموم مردم، «بخش بین‌الملل با موضوع فرهنگ سلامت» ویژه شرکت‌کنندگان سراسر جهان با شعار «هر خانه، یک پایگاه سلامت» برگزار می‌شود.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی به فایل فراخوان جشنواره و همچنین به سایت (https://festivalf.ir)مراجعه فرمایید.