تمدید فراخوان پذیرش مقاله در پنجمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی

تمدید فراخوان پذیرش مقاله در پنجمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، پنجمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی با محوریت " دولت اسلامی"  به همت دانشگاه شاهد و با همکاری جمعی از مراکز دانشگاهی، حوزوی و علمی- پژوهشی کشور 3 آذر ماه 1400 برگزار می گردد.

طبق اعلام دبیرخانه دائمی همایش ملی تمدن نونی اسلامی در دانشگاه؛ با توجه به اینکه در 4 همایش گذشته به تبیین چیستی، چرایی و چگونگی تمدن نوین اسلامی پرداخته شده است و لازم است نگاهی ناظر به اقدام و عمل و حل المسائلی در این برهه در پیش گرفته شود، پنجمین همایش ملی تمدن نوین اسلامی به موضوع دولت اسلامی خواهد پرداخت.

محورهای همایش:

• روش شناسی مطالعات دولت اسلامی

• نقشه راه دستیابی به دولت اسلامی

• نسبت دولت اسلامی و جامعه اسلامی

• منش کارگزاران دولت اسلامی

• الگوها و نظامات اداره کشور در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دولت اسلامی

• ساختارها و نهادهای دولت اسلامی

• نظریه های دولت اسلامی و تمدن نوین اسلامی

تنها مقالاتی مورد بررسی قرار می گیرند که در ارتباط با محورها، تدوین شده باشند.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی (http://neicc.shahed.ac.ir/​) مراجعه نمایند.

گفتنی است مهلت ارسال چکیده مقالات 1400/06/01 و مهلت ارسال اصل مقالات 1400/07/20 می باشد.

tamadon5-1400-50x70.jpg