تمدید فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد

تمدید فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، پیرو فراخوان مورخ1398/02/08 این دانشگاه در خصوص پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-98، به اطلاع داوطلبان محترم می رساند، زمان ارسال مدارک تا روز چهارشنبه 98/03/15 به شرح اطلاعیه ذیل تمدید گردید.

دانشگاه شاهد بر اساس آیین‌نامه شماره 77948/21 مورخ 5/5/93 و ابلاغيه شماره 140036/2 مورخ 04/07/95 و اصلاحیه شماره 299574/2 مورخ 16/12/96 ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمي براي ورود به دوره­هاي تحصيلي بالاتر شوراي هدايت و جذب استعدادهاي درخشان وزارت علوم،تحقيقات و فنآوري و شیوه نامه مصوب شورای هدایت استعداد درخشان از بین دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز و مستعد دوره کارشناسي پيوسته دانشگاه شاهد و سایر دانشگاه‌ها و بر طبق موارد مندرج در این اطلاعیه، پس از بررسی مدارک علمی-پژوهشی، انجام مصاحبه و بررسی صلاحیت‌های عمومی جهت دوره روزانه کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-98  برای رشته-گرایش‌های مندرج در جدول پیوست اين فراخوان، دانشجو می­پذیرد.

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان کارشناسی ارشد.pdfفراخوان پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان کارشناسی ارشد.pdf

جدول اصلاحی رشته - گرایش ها.pdfجدول اصلاحی رشته - گرایش ها.pdf