تقدیر از انجمن علمی سلولی بنیادی دانشگاه به عنوان انجمن برگزیده کشور

تقدیر از انجمن علمی سلولی بنیادی دانشگاه به عنوان انجمن برگزیده کشور

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی و کنگره بین‌المللی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در سالن اجلاس سران با تقدیر از انجمن علمی سلولی و بنیادی دانشگاه شاهد برگزار شد.

برگزیدگان در حوزه سلول بنیادی در بخش‌های المپیادهای دانش‌آموزی، دانشجویی، غرفه برتر، انجمن برتر، پوستر برتر (ایده، اختراع، مقاله، پایان‌نامه) معرفی و تقدیر شدند. در این مراسم، از برگزیدگان حوزه سلول بنیادی تقدیر به عمل آمد.

دانشگاه شاهد، دانشگاه الزهرا، دانشگاه باهنر کرمان، در بخش انجمن‌های علمی و دانشجویی تقدیرنامه و تندیس دریافت کردند.

image_2018_12_1-10_38_40_378_uyW.jpg

برگزیدگان المپیاد دانشجویی حوزه سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت:
فاطمه زارعین، رتبه دوم المپیاد دانشجویی سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت.

محمد همایون‌فر، رتبه سوم المپیاد دانشجویی سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت

برترین‌های المپیاد دانش‌آموزی:

محمدامین رضایی، رتبه اول

جوایز بخش‌های چهارگانه جایزه ملی سلول ‌های بنیادی:

دکتر مصطفی منزوی در بخش ایده

دکتر سحر شجاعی در بخش اختراع برتر

دکتر فرزانه فتحی در بخش مقاله برتر

دکتر سارا طالع احمدی در بخش پایان‌نامه برتر

همچنین یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی در بخش غرفه برتر موفق به دریافت تقدیرنامه و تندیس شد.

گفتنی است در بخش پوسترهای برتر سمیه نیک نظر، علی قمری، حمید فرجی‌فرد در قالب یک تیم رتبه سوم، محمد امین ماه منظر رتبه دوم، مریم عباس علیپور رتبه اول موفق به کسب لوح و جوایز نقدی شدند.

هدی معدنی‌ نفر اول موفق به دریافت 125 دلار در بخش پوسترهای برتر شد.

این کنگره شامل بخش های مختلفی از قبیل نمایشگاه محصولات دانش بنیان سلولی، فن بازار، رویداد استارت آپ سلول های بنیادی، بخش دانش آموزی و 20 کارگاه سلولی بود.

در بخش فن بازار این کنگره که یکی از مهمترین بخش های آن محسوب می شود ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با دعوت از شرکت های بزرگ دارویی و سرمایه گذاران این حوزه و همچنین صاحبان ایده های دانشگاهی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی این امکان را به وجود آورده است که صاحبان ایده های زودبازده و قابل تجاری شدن بتوانند ایده های خود را بدون واسطه با سرمایه گذاران به اشتراک بگذارند و همچون سالهای گذشته این امکان به وجود بیاید که محصول خود را به سرعت وارد بازار کنند.

در بخش نمایشگاه محصولات دانش بنیان سلولی این کنگره هم تعدادی از بزرگترین شرکت ها و همچنین استارت آپ های این حوزه با نمایش محصولات و آخرین دستاوردهای خود حضور داشتند.