تعیین برنامه حضور کارمندان دانشگاه تا 20 فروردین ماه

تعیین برنامه حضور کارمندان دانشگاه تا 20 فروردین ماه
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، برنامه حضور کارمندان دانشگاه شاهد، در روزهای ۱۶ لغایت ۲۰ فروردین ماه تعیین شد.

براساس تصمیمات جلسه مورخ 1399/01/14 هیأت رئیسه دانشگاه، برنامه حضور کارمندان دانشگاه در هفته اول آغاز کار دانشگاه در سال ۱۳۹۹ (روزهای ۱۶ لغایت ۲۰ فروردین ماه) مطرح و موارد زیر به تصویب رسید.

- ساعت کار کارمندان در این هفته از ۷:۳۰ صبح الی ۱۲:۳۰ تعیین گردید.

- هر یک از کارمندان مکلف هستند در هفته یادشده، دو روز (۲روز) در محل کار خود حاضر شوند. برنامه حضور هریک از کارمندان در این هفته، از سوی بالاترین مقام واحد محل خدمت تعیین و تا ساعت ۱۴ روز جمعه 1399/01/15 از طریق روابط عمومی در سایت دانشگاه (در بخش بعدی همین خبر) اطلاع رسانی می شود.

- مقرر شد، مدیران محترم حتی المقدور با درخواست استفاده از مرخصی استحقاقی آن دسته از همکاران ساکن در سایر شهرها در روزهای حضور الزامی (۲ روز در هفته بر اساس برنامه تعیین شده) موافقت نمایند.

- سرویس ایاب و ذهاب برای همکارانی که الزام به حضور دارند برقرار است.

- امکان استفاده از سلف سرویس و غذاخوری وجود ندارد.

- همکاران گرانقدری که دارای بیمارهای زمینه ای هستند مراحل دریافت مرخصی استعلاجی خود را از طریق کمیسیون پزشکی دانشگاه پیگیری و هماهنگ نمایند.

-ساعت و نحوه حضور کارکنان شرکت های خدماتی، تأسیساتی، فضای سبز و سایر شرکت های طرف قرارداد دانشگاه با هماهنگی معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه تعیین و به نحو مقتضی به آنان اعلام می شود.

- تمامی همکاران ارجمند در هنگام حضور در محل کار توصیه های بهداشتی را رعایت نمایند.

​​​