تشکیل دومین جلسه مشاوره تخصصی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه

تشکیل دومین جلسه مشاوره تخصصی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مرکز رشد  واحدهای فناور دانشگاه در راستای ارائه خدمات به واحدهای فناور و شرکت های مستقر در مرکز رشد و در ادامه اجرای جلسات مشاوره و همچنین در پاسخ به درخواست واحدهایی که نیازمند به مشاوره و راهنمایی در حوزه کارافرینی و همچنین قوانین مالی حاکم بر شرکتها و اصول و مبانی تکمیل اظهارنامه مالیاتی را می باشند، نسبت به تشکیل دومین جلسه مشاوره در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه مورخ 97/7/3 اقدام نمود.

در این جلسه نسبت به رفع  مشکلات و سوالات دو واحد فناور بطور جداگانه و اختصاصی توسط مدرس صاحب نظر در حوزه کارآفرینی و عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد انجام پذیرفت. در ضمن از واحدهای فناور و یا دانشجویانی که علاقه مند به راه اندازی واحدهای کسب و کار هستند دعوت به عمل می آید در جلسات مشاوره ای که در این خصوص تشکیل می گردد شرکت نمایند.

جهت کسب اطلاع بیشتر و ثبت نام با شماره 66952862 - 09194043735 مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شاهد تماس حاصل نمایند.

​ مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید​​