تجلیل از دانشجویان افتخار آفرین المپیادهای دانشجویی

تجلیل از دانشجویان افتخار آفرین المپیادهای دانشجویی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، از دانشجویان افتخار آفرین المپیادهای دانشجویی کشور تجلیل شد.

در نشستی که در دفتر معاونت دانشجویی دانشگاه و با حضور آقایان دکتر جهان بین معاون دانشجویی، دکتر فراهانی معاون فرهنگی، دکتر کریمی مدیرکل تحصیلات تکمیلی، خانم فرح آبادی معاون مدیر کل آموزش و آقای ابراهیمی رییس اداره تربیت بدنی و فوق برنامه تشکیل شد، از خانم ها نجمه کی نژاد(رتبه اول بیست و سومین المپیاد دانشجویی کشوری در رشته روان شناسی)، فاطمه زارعین(رتبه اول بیست و سومین المپیاد دانشجویی کشوری در زمینه زیست شناسی) و آقای ساعی (رتبه دوم دهمین المپیاد دانشجویان پزشکی) با اهدای لوح تقدیر به امضای رییس دانشگاه و هدایایی تقدیر شد.

در این نشست، دکتر فرزاد جهان بین ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان عزیز به جهت افتخارآفرینی برای دانشگاه

از آنها تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که چنین الگوهای شایسته ای بیش از پیش مورد توجه سایر دانشجویان قرار گیرند.

گفتنی است در ادامه ی این نشست دانشجویان حاضر در جلسه به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

97-07-15 tajlil az daneshjoyane olampiyadi 01.jpg
97-07-15 tajlil az daneshjoyane olampiyadi 02.jpg
97-07-15 tajlil az daneshjoyane olampiyadi 03.jpg
97-07-15 tajlil az daneshjoyane olampiyadi 04.jpg