تجدید میثاق بسیجیان با آرمان های امام راحل (ره)

تجدید میثاق بسیجیان با آرمان های امام راحل (ره)

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، آیین تجدید میثاق بسیجیان با آرمان‌های امام خمینی(ره) روز دوشنبه 29 آبان ماه و در اولین روز از هفته بسیج در حرم مطهر امام راحل برگزار شد.

در نخستین روز از هفته بسیج، سردار سرتیپ غلامحسین غیب‌پرور رییس سازمان بسیج مستضعفین، فرماندهان و معاونان سازمان بسیج و جمعی از بسیجیان با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های آن امام راحل تجدید میثاق کردند.
گفتنی است اعضا بسیج کارکنان پایگاه ولایت دانشگاه شاهد نیز در این مراسم معنوی حضور داشتند.

شرکت کنندگان در این مراسم که در آستانه بیست وهشتمین سالروز ارتحال امام راحل برگزار شد، با نثار تاج گل و قرائت فاتحه، ضمن ادای احترام به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان های والای امام راحل، شهدا و رهبر فرزانه انقلاب تجدید پیمان کردند.
روز ۵ آذر سال ۱۳۵۸ و با فرمان امام خمینی (ره) بسیج مستضعفین تشکیل شد و هر ساله در نخستین روز‌های آذرماه به همین مناسبت برنامه‌هایی در جهت گرامیداشت بسیج در سراسر کشور برگزار می‌شود.

نخستین روز از هفته بسیج امسال، «بسیج؛ اقتصاد مقاومتی و سازندگی» نامگذاری شده است.

هفته بسیج از روز ۲۹ آبان‌ با شعار بسیج مظهر مردم‌سالاری دینی و با تجدید میثاق با آرمان های امام راحل (ره) آغاز و تا پنجم آذر ماه سال جاری ادامه دارد.

3d452aae-c4b7-4189-9831-54030cf955be.jpg
تجدید+میثاق+بسیجیان+با+آرمان+های+حضرت+امام(س) (1).jpg