تاسیس کانون دانشجویی تمدن نوین اسلامی در دانشگاه

تاسیس کانون دانشجویی تمدن نوین اسلامی در دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کانون دانشجویی تمدن نوین اسلامی در دانشگاه آغاز به کار کرد.

به نقل از معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه؛ کانون دانشجویی تمدن نوین اسلامی، یک کانون دانشجویی با هدف تبیین و بسط فرآیند تحقق اهداف انقلاب اسلامی با تاکید بر حوزه های گام دوم انقلاب اسلامی، مبتنی بر مطالبه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شروع به کار نمود.

این کانون با جذب و سازماندهی دانشجویان مستعد و علاقه مند، فعالیت‌های خود را در چارچوب قوانین موضوعه کانون های فرهنگی و هنری دانشجویی دنبال می کند .

رهبر انقلاب اسلامی همواره نقش دانشجویان و جوانان را به عنوان یکی از جریان های حلقه های میانی در تحول گام دوم انقلاب اسلامی یاد کرده اند، از این رو کانون تمدن نوین اسلامی، با استعانت از حضرت ولی عصر (عج) و با هدف پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب در این راستا، تاسیس شد و فعالیت خود را آغاز نمود.

گفتنی است هم اکنون آقای بخشی زاده به عنوان دبیر کانون دانشجویی تمدن نوین اسلامی فعالیت می کنند.