بیست وششمین جشنواره قرآنی هدهد

بیست وششمین جشنواره قرآنی هدهد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به دنبال ابلاغ آیین نامه بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، ذرمان و آموزش پزشکی به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، ثبت نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد آغاز شد.

این جشنواره ویژه دانشجویان، کارمندان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بوده و در ۶ بخش :”آوایی“، ”ادبی“، ”پژوهشی“، ”فن آوری“، ”معارفی“، ”هنری“، در ۵۵ رشته برگزار خواهد شد.

بیست‌ و ششمین دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور (هدهد) مانند سنوات گذشته در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار خواهد شد و در گروه دانشجویان در تعدادی از رشته‌ها، مرحله ملی نیز اجرا خواهد شد.

فعالان قرآنی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی می توانند جهت ثبت نام به آدرس زیر مراجعه فرمایند.

quran.behdasht.gov.ir

علاقمندان تا پایان مهرماه سال جاری فرصت خواهند داشت تا ثبت نام خود را در این دوره از جشنواره نهایی کنند.

همچنین علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02151215023 (در ساعات اداری) و شماره 09171096649 (درفضای مجازی) تماس و ارتباط حاصل نمایند.​

هدهد+قرآن.jpeg