بیانیه بسیج کارکنان دانشگاه شاهد بمناسبت روز شهید

بیانیه بسیج کارکنان دانشگاه شاهد بمناسبت روز شهید
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن 22 اسفند ماه روز گرامیداشت مقام شهید، بسیج کارکنان دانشگاه بیانیه ای صادر نمود.

متن این بیانیه بدین شرح می باشد:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

شهدا شمع محفل بشریتند

سلام و صلوات فرشتگان مقرب الهی بر ارواح طيبه شهداي گرانقدری كه  با تاسي از فرهنگ حريت  و آزادگي عاشورا  و اطاعت و اقتدا به جانشين برحق حضرت ولي عصر ارواحنافدا  پاي از بند خاك گسستند و بال پرواز در افلاك گشودند . شهدا بالاترين رحمت الهي اند كه راه را براي هدايت و دريافت حقيقت به روي بشريت گشودند.

مقام شهدا را جز شاهدان حقیقت، کسی نمی‌فهمد و حقیقت را چشمی غیر از دل، نمی‌تواند ببیند. آن که جایگاه شهید را در درگاه خداوند عزوجل شناخت، مسیر کمال را سرلوحه هستی خویش قرار داده است و فریاد ممتد شهیدان را در ثانیه ثانیه زمان به گوش دل می شنود، فریادی که ریشه در «هل من ناصر ینصرنی» سیدالشهدا دارد و امتدادآن تا میدان موعود گسترده‌ است.... ولی آن که از شهید، جز لقب و نامی نمی‌داند، تنها دل را به سکوت در کوچه‌ای آرام که به نام شهیدی آذین شده، خوش می‌دارد؛

شهادت، کلاس همیشه دایر حرکت است که تمامی انسان ها را در هر برهه از زمان ثبت نام می کند و شهدا، محصلان برگزیده این مدرسه اند. شهدا، تفسیر مجسم باران ، برشوره زار غفلت زمین اند... و راز جاری ماندن شهداء، چیزی جز جوشیدن از چشمه ای به نام عشق نیست. شهادت، مرز زمین و آسمان است و شهداء مرزبانان هماره بیدارند،

شهداء، به قله کمال رسیده اند اما رسالتی از جنس آگاهی و حرکت را بر دوش ما نهاده اند، شهیدان، پیامبران حماسه اند که برای ما مسئولیتی ممتد که در لحظه لحظه زندگی مان جاری است، بر جای گذاشته اند..

بسیج کارکنان دانشگاه شاهد- پایگاه ولایت ضمن گرامیداشت 22 اسفند روز شهید از عموم کارکنان مومن، انقلابی، شهید پرور و همیشه در صحنه دانشگاه شاهد دعوت می نماید تا با حضور گسترده خود در گلزار شهداء ضمن زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر با آرمانهای این عزیزان و امام شهداء تجدید میثاق نمایند.

ومن الله التوفیق و علیه التکلان

بسیج کارکنان دانشگاه شاهد- پایگاه ولایت