برگزاری 2 کارگاه آموزشی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه

برگزاری 2 کارگاه آموزشی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه
به گزارش «روابط عمومی» مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه در نظر دارد به منظور ارتقاء سطح علمی دانشجویان صاحب ایده و در راستای خدمات آموزشی و تخصصی خود به شرکت ها و واحدهای مستقر در مرکز رشد نسبت به برگزاری  2 کارگاه آموزشی بشرح ذیل اقدام نماید.

از دانشجویان صاحب ایده و علاقه مند در حوزه کارآفرینی دعوت بعمل می آید جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با دفتر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه به شماره 66952725 - 09194043735 تماس حاصل نمایند.

1- کارگاه " فرایند تبدیل ایده به ثروت " درتاریخ 97/2/17 روز دوشنبه از ساعت 14 الی 17 محل برگزاری: دانشکده فنی و مهندسی سالن اجتماعات

2- کارگاه " قوانین مالی و حقوقی حاکم بر شرکت های دانش بنیان" در تاریخ  97/2/24 روز دوشنبه از ساعت 13:30 الی 16:30 محل برگزاری: دانشکده پزشکی سالن اجتماعات

kargah ide 02.jpg
 kargah ide 01.jpg