برگزاری کارگاه های آموزشی آشنایی با کتابخانه مرکزی دانشگاه

برگزاری کارگاه های آموزشی آشنایی با کتابخانه مرکزی دانشگاه
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کتابخانه مرکزی برای آشنایی بیشتر دانشجویان ورودی جدید با خدمات کتابخانه، اقدام به برگزاری کارگاه‏ های آموزشی نموده است.​

کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و مدارک علمی دانشگاه در نظر دارد به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با کتابخانه‎های دانشگاه و خدمات آن‏ و همچنین استفاده بهینه از منابع علمی، کارگاه آموزشی آشنایی با کتابخانه و خدمات آن را برگزار نماید. لذا با توجه به اهمیت آشنایی با سیستم کتابخانه‏ای دانشگاه، شرکت در کارگاه‏ های مذکور برای کلیه دانشجویان ورودی جدید الزامی می‏باشد و آن دسته از دانشجویانی که به هر دلیل از شرکت در این کارگاه‏ ها امتناع نمایند، امکان عضویت در کتابخانه‏ه ای دانشگاه را از دست خواهند داد.

اطلاعات مربوط به مکان و زمان برگزاری کارگاه‏ها در جدول زیر آمده است که دانشجویان می‏توانند یکی از این زمان‏ها را انتخاب و در آن شرکت نمایند.

روز و تاریخ تشکیل کارگاه

ساعت تشکیل کارگاه

مکان

شنبه​

(96/07/01)

یک شنبه

(96/07/02)

دوشنبه

(96/07/03)

سه شنبه

(96/07/04)

چهارشنبه

(96/07/05)

دانشکده علوم انسانی، طبقه اول، سالن اجتماعات

کارگاه آموزشی برای دانشجویان دانشکده ‏های پرستاری و دندانپزشکی به دلیل دوری از طرح جامع، در محل همان دانشکده برگزار خواهد شد؛ که زمان و مکان برگزاری آن به زودی اطلاع ‏رسانی خواهد شد.

شرکت در این کارگاه‏ ها برای کلیه دانشجویان آزاد است.

دانشجویان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به کتابخانه دانشکده مراجعه نمایند.