برگزاری کارگاه آموزشی ارتباط سازنده و موثر همسران

برگزاری کارگاه آموزشی ارتباط سازنده و موثر همسران
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کارگاه آموزشی «ارتباط سازنده و موثر با همسران» روز شنبه 7 دی ماه به همت مرکز مشاوره دانشگاه، در ادامه برنامه های آموزشی ویژه کارکنان دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی برگزار شد.

​​دکتر محمود گلزاری عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و از اساتید برجسته حوزه خانواده و ازدواج در این کارگاه به ایراد سخن و ارائه مطالب خود پرداخت.

در این کارگاه آموزشی دکتر گلزاری، ضمن معرفی شاخص های ارتباط سازنده و موثر بین همسران، راه های جلوگیری از ناسازگاری و طلاق عاطفی، موارد ویران ساز در یک رابطه انسانی، رسیدن به نسبت طلایی در روابط خانوادگی را مطرح و در پایان به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ گفت.

گفتنی است مركز مشاوره دانشگاه  در گذشته نیز برنامه های مشابهی را برای کارمندان و اساتید دانشگاه برگزار نموده است و تداوم برگزاری این برنامه ها در دستور کار قرار دارد.

1 (3).jpg
 1 (1).jpg