برگزاری هشتمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه

برگزاری هشتمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه
به گزارش «روابط عمومی» هشتمین سالگرد تدفین شهدای گمنام به همت ستاد برگزاری سالگرد شهدای گمنام دانشگاه برگزار می گردد.

این مراسم روز دوشنبه 16 مهر ماه از ساعت 15 با روایتگری جواد تاجیک، مداحی حاج امیر نعیمی، اجرای برنامه و تئاتر یوسف صفری بختیاری، شعر خوانی سید حمید رضا برقعی و اجرای گروه سرود ارغوان در صحن مسجد پیامبر اعظم - صلی الله علیه و آله و سلم - برگزار می گردد.

گفتنی است پس از پایان مراسم حاضرین در قالب دسته ی عزاداری بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر خواهند شد و بار دیگر با آرمان های شهیدان تجدید پیمان می کنند.

پوستر+جدید2.jpg

شما می توانید تیزر برگزاری هشتمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه شاهد را از طریق آدرس ذیل مشاهده نمایید:

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید​​​