برگزاری نشست بررسی زمینه های همکاری واحدهای پژوهشی دانشگاه با مرکز تحقیقات سلامت دفاعی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نشست بررسی زمینه های همکاری واحدهای پژوهشی دانشگاه شاهد با مرکز تحقیقات سلامت دفاعی برگزار شد.

پیرو عقد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه شاهد و مرکز تحقیقات سلامت دفاعی، نشست بررسی زمینه‌های همکاری واحدهای پژوهشی دانشگاه با مرکز تحقیقات سلامت دفاعی، روز چهارشنبه 12 آبان ماه با حضور روسای واحدهای پژوهشی دانشگاه، رئیس و اعضای مرکز تحقیقات سلامت دفاعی و اعضای کارگروه پیگیری تفاهم نامه در سالن شهید مطهری مراکز تحقیقاتی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر محمدصالحی مدیر داخلی مراکز تحقیقاتی دانشگاه، گزارشی از وضعیت واحدهای پژوهشی دانشگاه و سپس آقای دکتر عرب خردمند رئیس مرکز تحقیقات سلامت دفاعی ضمن معرفی مرکز، گزارشی از برنامه ها و عملکرد آن مرکز ارائه دادند.

در ادامه نشست روسای واحدهای تحقیقاتی دانشگاه ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با مرکز سلامت دفاعی، زمینه های مشترک با آن مرکز را مطرح نموده و مقرر شد جزییات همکاری، در جلسات دو جانبه مورد بررسی قرار گیرد.

​​​​