برگزاری مراسم عزاداری شب سوم محرم

برگزاری مراسم عزاداری شب سوم محرم

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم سوگواری شب سوم محرم با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عباسعلی گرزین، مداحی کربلایی مهدی نجابت و کربلایی وحید علیخانی به همت هیئت دانشجویی فاطمیون دانشگاه برگزار شد.

96-07-03 heyat shabe 3 02.jpg

در این جلسه حجت الاسلام گرزین به بیان وصف حال مردم کوفه پرداخت و به برخی از ویژگی های اصحاب سید الشهداء اشاره کرد. ایشان عقلانیت معنوی را یکی از ویژگی های بارز اصحاب سید الشهدا دانست و بیان کرد که شیعه امام زمانی برای رسیدن به عقلانیت معنوی باید عاقلانه و درست انتخاب کند.

سخنران این مراسم ضمن بیان اهمیت آگاهی نسبت به نیاز واقعی و حقیقی انسان، این موضوع را شرط اصلی برای رسیدن به عقلانیت معنوی عنوان کرد و شباهت اصحاب سید الشهدا با اصحاب امام عصر را در همین عقلانیت معنوی تشریح کرد.

95-07-19 heyate shabe 8 -01.jpg

ایشان در پایان سخنان خود راه رسیدن به عقلانیت معنوی را مراقبت انسان از خود عنوان کرد.

در ادامه مراسم مداحان اهل بیت (ع) آقایان مهدی نجابت و وحید علیخانی در وصف حضرت رقیه (س)به ذکر مصیبت و مرثیه سرایی پرداختند.

96-07-03 heyat shabe 3 06.jpg

گفتنی است این مراسم از پنجشنبه 30 شهریور ماه لغایت یکشنبه 9 مهرماه به مدت 11 شب، یک ساعت پس از نماز مغرب و عشا در مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع) به نشانیمیدان ولیعصر (عج)، بلوار کشاورز، خیابان شهید کبکانیان، مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع)​ برقرار می باشد.