برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر

برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر
مقام معظم رهبری​: «امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر ازشهادت نیست»

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر در آرامگاه این شهیدان، چهارشنبه پنجم تیر ماه با حضور اعضای هیات علمی، معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه برگزار گردید.
این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و اهدای گل بر مزار شهدای هفتم تیر آغاز شد. سپس مجری برنامه، قسمت هایی از نامه خواهر شهید محمدخوش زبان که جوانترین شهید از شهدای هفتم تیر می باشد را قرائت نمود و پس از آن خانم دکترخوش زبان عضوهیات علمی دانشکده پزشکی و خواهر شهید محمد خوش زبان با تاکید بر زنده نگهداشتن یاد شهیدان به ویژه شهدای 7 تیر و شهید مظلوم دکتربهشتی، با بیان خاطراتی از برادر خود و سایر خانواده های شهدا، مقام رفیع شهیدان که فارغ از مقام و منصب دنیوی می باشد را یادآورشدند.
 پس ازسخنان دکترخوش زبان، با قرائت فرازی از زیارت عاشورا و یادآوری ایام شهادت رئیس مذهب شیعه حضرت امام جعفرصادق علیه السلام به سوگواری پرداختند و همکاران ضمن گلباران و عطرآگین نمودن مزار شهید محمدخوش زبان و شهید بهشتی سوره حمد را هدیه به روح این شهید عزیز و سایر شهدای مظلوم حادثه هفتم تیر1360 نمودند.
در انتهای این مراسم با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی، فرمانده بسیج کارکنان و رئیس دانشکده پزشکی از خانم دکترخوش زبان تقدیر شد و برگزاری نماز جماعت پایانبخش این مراسم معنوی بود.

98-04-05 tajdid misagh ba shohadaye 72tan 08D.jpg
98-04-05 tajdid misagh ba shohadaye 72tan 08A.jpg