برگزاری سی و سومین جشنواره قرآن و عترت (ع) وزارت علوم

برگزاری سی و سومین جشنواره قرآن و عترت (ع) وزارت علوم

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، سی و سومین جشنواره قرآن و عترت (ع) وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می‌گردد.

جشنواره قرآن و عترت دانشجویان باهدف ارتقای سطح فرهنگ قرآنی و اسلامی و همچنین تقویت فضای قرآنی در دانشگاه‌ها هرساله از سوی وزارت علوم و وزارت بهداشت برنامه‌ریزی و اجرا می‌گردد.

معاونت فرهنگی دانشگاه، در سال جاری مرحله مقدماتی جشنواره قرآن و عترت (ع)شامل بخش‌های معارفی، آوایی، پژوهشی، فناوری، هنری و ادبی در حوزه وزارت بهداشت و وزارت علوم را به‌صورت متمرکز برگزار می‌نماید.

مخاطبان جشنواره قرآن و عترت (ع) وزارت علوم در سطح دانشجویان در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری برگزار خواهد شد.

زمان برگزاری مرحله دانشگاهی، بخش آوایی (قرائت تحقیق و قرائت ترتیل) اسفند ۱۳۹۶ و بخش معارفی در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۹6 برگزار می‌گردد.

زمان ثبت‌نام : از اول بهمن‌ماه

مکان ثبت‌نام جشنواره قرآن و عترت (ع) وزارت علوم :

معاونت فرهنگی

دبیرخانه جشنواره (امور فرهنگی دانشکده پزشکی )

امور فرهنگی دانشکده‌ها

گفتنی است جزییات ثبت‌نام در جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت نیز متعاقباً  اطلاع‌رسانی خواهد شد.

آیین نامه سی و سومین جشنواره قرآن و عترت (ع) دانشجویان.pdfآیین نامه سی و سومین جشنواره قرآن و عترت (ع) دانشجویان.pdf