برگزاری سومین آزمون بسندگی زبان انگلیسی

برگزاری سومین آزمون بسندگی زبان انگلیسی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، سومین آزمون بسندگی زبان انگلیسی​ در دانشگاه برگزار می گردد.

دانشگاه شاهد در نظر دارد نسبت به برگزاری سومین آزمون بسندگی زبان انگلیسی (SULPT=Shahed University Language Proficiency Test)  براي دانشجویان مقطع دكتري تخصصي وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام نماید.

کلیه دانشجویان  دانشگاه شاهد و يا ساير دانشگاه ها می توانند نسبت به ثبت نام و شرکت در این آزمون اقدام نمایند.

تبصرۀ مهم: در صورت وجود ظرفیت، دانشجویان سال آخرمقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شاهد نیز مجاز به ثبت نام وشرکت در آزمون می باشند.

نکات مهم:

1- آزمون بصورت حضوری و با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی ابلاغی از سوی ستادملی کرونا برگزار خواهد گردید.

2- ساختار آزمون از نظر ترکیب و تعداد سوالات مشابه آزمون استاندارد MSRT خواهد بود.

3- هزینه ثبت نام در آزمون (در سال 1400) به شرح ذیل می باشد:

- برای دانشجویان دانشگاه شاهد: 150 هزار تومان

- برای دانشجویان سایردانشگاه ها: 200 هزار تومان

4- دانشجویان می توانند اطلاعات مورد نیاز خود را در رابطه با مدارک، مراحل و شیوه ثبت نام و... از طریق کانال زیر در روبیکا دریافت نمایند

5- این آزمون نمره منفی ندارد

6- سایر جزئیات آزمون، شامل مراحل ثبت نام، مدارک لازم وسایر موارد در اطلاعیه های بعدی در تاریخ 6 آذر ماه، در سایت دانشگاه شاهد منتشر خواهد شد.

تقویم آزمون به شرح ذیل می باشد:

الف) زمان ثبت نام: دوشنبه 1400/09/08 لغایت پنجشنبه 1400/09/11

ب) زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون: شنبه  1400/09/13