برگزاری دومین کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه های علمی

برگزاری دومین کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه های علمی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دومین کرسی ترویجی، عرضه و نقد دیدگاه های علمی دانشگاه با موضوع " مقایسه تطبیقی اختیارات رهبری در جمهوری اسلامی و روسای دولت ها در سایر نظام ها " یکشنبه 27 آبان ماه از ساعت 13 در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشکده علوم انسانی دانشگاه برگزار می گردد.

این کرسی با حضور دکتر سید محمدرضا مرندی(عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی) به عنوان ارائه دهنده موضوع جلسه و دکتر محمد مهدی اسماعیلی(عضو هیات علمی دانشگاه تهران) و دکتر حامد کرمی (عضو هیات علمی دانشگاه شاهد) به عنوان ناقدان موضوع جلسه و دکتر عباس کشاورز (عضو هیات علمی دانشگاه شاهد) به عنوان دبیر جلسه برگزار می گردد.

کرسی+ترویجی4.jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید