برگزاری دومین دوره جشنواره کار دانشگاه علم و صنعت ایران

برگزاری دومین دوره جشنواره کار دانشگاه علم و صنعت ایران

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دومین دوره جشنواره کار ایران اسفند امسال در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

دومین دوره این جشنواره در سه بخش کار و کارآفرینی، پژوهش و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برگزار خواهد شد. در بخش اول شرکت‌ها با حضور در سطح دانشگاه به معرفی خود و فرصت‌های شغلی خود می‌پردازند و علاوه بر ارتقا برند کارفرمایی، بدون واسطه با کارجویان مصاحبه نموده و رزومه‌های فنی و شخصیتی آنان را دریافت می‌کنند.

هدف اصلی از برگزاری این جشنواره ارتباط مستقیم میان کارفرمایان و کارجویان تعریف شده و در آن کارجویان می‌توانند با مدیران منابع انسانی سازمان‌های مختلف به صورت مستقیم ملاقات داشته باشند.

دانشجویان و فارغ‌التحصیلان نیز می‌توانند با مراجعه به سایت دانشکار (daneshkar.net) با ساخت رزومه و حضور در محل دانشگاه برای شرکت‌ها ارسال رزومه کرده و بتوانند در جلسات مصاحبه شغلی نیز حضور یابند.