برگزاری دومین المپیاد مهارتی دانشجویان سراسر کشور

برگزاری دومین المپیاد مهارتی دانشجویان سراسر کشور
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دومین المپیاد مهارتی دانشجویان به صورت ملی با شرکت تمام دانشجویان مراکز آموزشی کشور در ۱۲ رشته به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می‌شود.

این المپیاد در راستای سنجش و ارزیابی مهارتی دانشجویان و ایجاد رقابت علمی و عملی سالم بین آنها و همچنین برای ارتقای سطح فنی و مهارتی رشته های تحصیلی و شکل گیری رقابت سازنده میان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور برگزار می شود.

مهلت ثبت نام در این المپیاد تا 25 دی ماه می باشد و علاقمندان به شرکت در این المپیاد می توانند با مراجعه به سایت اطلاع رسانی المپیاد با آدرس https://olympiad.uast.ac.ir  نسبت به مطالعه آیین نامه اقدام کرده و سپس با ورود به قسمت ثبت نام، نسبت به ثبت اطلاعات درخواستی اقدام کنند.

گفتنی است دومین المپیاد ملی مهارتی دانشجویان سراسر کشور در ۴ گروه آموزشی فنی، مهندسی و صنعت، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در ۱۲ رشته فناوری اطلاعات، ماشین افزار، برق و الکترونیک، گرافیک، پویانمایی، عکاسی، تربیت بدنی، حقوق، حسابداری، ارتباطات، گیاهان دارویی و پرورش آبزیان برگزار می شود و دانشجویان فقط می توانند در رشته مهارتی مرتبط با رشته تحصیلی خود مطابق با آیین نامه اجرایی مسابقات که بر روی سایت اطلاع رسانی المپیاد قرار گرفته است شرکت نمایند.