برگزاری دومین آزمون بسندگی زبان انگلیسی

برگزاری دومین آزمون بسندگی زبان انگلیسی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اطلاعیه برگزاری دومین آزمون بسندگی زبان انگلیسی مقطع دکتری تخصصی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شد.

قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری تخصصي گروه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛

نظر به تداوم شیوع بیماری کرونا و وقفه ايجاد شده در روند برگزاری آزمون‌هاي زبان، دانشگاه شاهد در نظر دارد با هدف رفع مشکل شما عزیزان و جلوگیری از بروز وقفه تحصیلی، نسبت به برگزاری دومین آزمون بسندگی زبان انگلیسی (SULPT=Shahed University Language Proficiency Test)  براي دانشجویان مقطع دكتري تخصصي اقدام نماید.

کلیه دانشجویان مقطع دکتری تخصصي گروه وزارت علوم دانشگاه شاهد و يا ساير دانشگاه ها كه داراي گواهي معتبر مبني بر كسب حدنصاب نمره آزمون زبان مطابق شيوه نامه مربوط نباشند، می توانند نسبت به ثبت نام و شرکت در آزمون اقدام نمایند. با توجه به محدوديت ظرفيت، اولويت با دانشجويانی خواهد بود که مراحل ثبت نام خود را زودتر به اتمام برسانند.

تذکر: درصورت تکمیل ظرفیت، دانشگاه شاهد مجاز به توقف فرایند ثبت نام می باشد.

تقویم آزمون:

الف) زمان ثبت نام: دوشنبه 1400/7/12 لغایت شنبه 1400/7/17

ب) زمان برگزاری آزمون: شنبه  1400/7/24

ج) محل برگزاری آزمون: دانشگاه شاهد- مجتمع آموزشی ایثار

د) زمان اعلام نتایج آزمون: چهارشنبه 1400/7/28

نکات مهم:

1-     آزمون بصورت حضوری و با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی ابلاغی از سوی ستادملی کرونا برگزار خواهدگردید.

2-   به اطلاع کلیه داطلبان محترم می رساند، ورود به دانشگاه شاهد و شرکت در آزمون برای تمامی خواهران محترم با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر (چادر) امکان پذیر می باشد.

3-     ساختار آزمون از نظر ترکیب و تعداد سوالات مشابه آزمون استاندارد MSRT خواهد بود.

4-     کسب حدنصاب لازم در آزمون به منزله صدور مجوز ادامه تحصیل یا شرکت در آزمون جامع خواهد بود.

5-   ثبت نام داوطلبين به صورت الکترونیکی و غیر حضوری است. کلیه دانشجويان متقاضي می بایست در زمان مقرر از طریق سامانه sabt.shahed.ac.ir  نسبت به ثبت نام و اعلام آمادگي براي شركت در آزمون زبان اقدام نمایند.

6-    هزینه ثبت نام در آزمون به شرح زیر می باشد:
- برای دانشجویان دانشگاه شاهد: 150 هزارتومان
- برای دانشجویان سایردانشگاهها: 200 هزارتومان

7-   متقاضیان باید هزینه ثبت نام را به حساب شماره 0108897677009 بنام درآمدهای معاونت آموزشی دانشگاه شاهد نزد بانک ملی ایران شعبه مجتمع دانشگاهی شاهد کد 1173 واریز و رسید آن را پس از اسکن، در سامانه ثبت نام بارگذاری نمایند

8-   مدارک ثبت نام: تصویرعکس پرسنلی داوطلب- تصویر کارت دانشجویی معتبر- تصویرکارت ملی- رسیدبانکی هزینه ثبت نام (داوطلبان باید اسکن مدارک فوق را در بازه زمانی ثبت نام، در سامانه ثبت نام بارگذاری نمایند.

9-   پس از اتمام فرایند ثبت نام، کارت ورود به جلسه صادر خواهدشد که داوطلبان باید در روز آزمون، پرینت آن را همراه داشته باشند

10- حداکثر مدت اعتبار آزمون  SULPT، دو سال پس از برگزاری آزمون است.

11- دانشجویان می توانند سوالات خود را در رابطه با مراحل ثبت نام و... از طریق لینک زیر در روبیکا مطرح نمایند.

12- جریمه تخلف در آزمون:

با داوطلبانی که با فرستادن فرد دیگری بجای خود و جعل مدارک هویتی سعی در گمراه نمودن مجریان آزمون نمایند و در آزمون شرکت کنند و تخلف آنان (حتی پس از برگزاری آزمون و دریافت مدرک ) اثبات گردد، برابر مقررات برگزاری آزمونها برخورد خواهد شد. اين افراد به کمیته انضباطی و ساير مراجع ذيصلاح در دانشگاه معرفی و از شرکت مجدد در آزمون محروم خواهند شد. با توجه به اینکه جعل هر گونه اسناد دولتی و استفاده از سند مجعول و شرکت کردن به جای داوطلب اصلی برابر قانون مجازات اسلامی جرم تلقی می شود و مجازات کیفری به همراه خواهد داشت این گروه از متخلفان برای طي روال قانوني به مراجع ذي صلاح معرفی خواهند شد.

13- ساختار آزمون:

این آزمون به صورت تستی در مدت 100 دقیقه برگزار می‌شود. آزمون دارای ۱۰۰ سؤال است و از سه قسمت تشکیل شده:

Listening Comprehension: این قسمت از ۳۰ سوال تستي تشکیل شده است و در آن از مکالمات کوتاه، بلند و نیز درک مطلب شفاهی سؤال پرسیده می‌شود. مدت زمان پاسخگویی به این بخش از آزمون ۳۰ دقیقه می باشد.

Structure and Written Expression: این قسمت شامل ۳۰ سوال تستي است که ۱۵ مورد آن مربوط به Structure و ۱۵ تست دیگر مربوط به Written Expression می‌باشد. مدت زمان پاسخگویی به این بخش ۲۰ دقیقه است.

Reading Comprehension: این بخش از ۴۰ سوال تستي تشکیل شده که معمولاً شامل ۴ متن جداگانه می‌باشد که برای هر قسمت ۱۰ سؤال مطرح شده است. مدت زمان پاسخگویی به این بخش  50 دقیقه است.

14-  نکات قابل توجه:

این آزمون نمره منفی ندارد .

حدنصاب قابل پذیرش براي دانشجويان دانشگاه شاهد 50 از 100 می باشد اما تعیین حدنصاب لازم جهت دانشجویان سایر دانشگاه ها بر اساس مصوبات آن دانشگاه صورت می پذیرد.