برگزاری جشنواره و نمایشگاه هنرهای تجسمی سر چشمه سرخ

برگزاری جشنواره و نمایشگاه هنرهای تجسمی سر چشمه سرخ

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، جشنواره و نمایشگاه هنرهای تجسمی سر چشمه سرخ به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می گردد.

این جشنواره و نمایشگاه با آثار هنرمندان تجسمی، در قالب نقاشی، گرافیک، عکس و هنر جدید، با حضور حجت الاسلام والمسلمین شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیران فرهنگی بنیاد شهید، چهارشنبه 9 اسفند ماه، در محل خانه ی صبا فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی افتتاح شد.

در این نمایشگاه نگاه و بیان تازه و مفاهیمی ناگفته از دوران سخت، عظیم و تاریخی حوادث سال 1360 در دوران انقلاب به تصویر کشیده شده است که در معرض دید مخاطبین قرار می گیرد. چند اثر از آثار اساتید و دانشجویان  دانشکده هنر دانشگاه شاهد نیز در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است. آقای دکتر حبیب الله صادقی عضو هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه شاهد نیز به عنوان دبیرکل این جشنواره  حضور دارند.