برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده پزشکی

برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده پزشکی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان پزشکی ورودی90 دانشکده پزشکی روز یکشنبه 18 شهریور ماه با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه در سالن اجتماعات شاهد مرکز پزشکی آموزشی درمانی شهید مصطفی خمینی برگزار شد.

مراسم با تلاوت قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی آغاز شد، در ادامه آقای دکتر دواتی رییس دانشکده پزشکی ضمن تبریک دانش آموختگی به دانشجویان عنوان کردند: دانش آموختگی، پایان راه ارتباط با دانشگاه نیست بلکه آغاز راه برای کسب مدارج علمی بالاتراست، با پایان این مقطع مسئولیت شما چند برابر و توقعات بیماران از شما بیشتر شده است. به دلیل اینکه وارد رشته ایی شدید که بزرگترین سرمایه آنان یعنی سلامتی در دست شماست. پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: «بهترین مردم سودمندترین آنان برای مردم است».

ایشان افزود: به عنوان یک پزشک، منشور حقوق بیمار را دقیق بخوانید و مسئولیت پذیر باشید. سعی کنید کارها را به موقع انجام دهید و اعتماد به نفس را درخود تقویت کنید. در پایان ضمن اشاره به افتخارآفرینی دانشجویان در المپیادها و آزمونهای دستیاری، برای دانشجویان آرزوی سلامتی و موفقیت کردند.

از دیگر برنامه های این مراسم، پخش کلیپ تصاویر دوران تحصیل دانشجویی، خاطره گویی دانشجویان، اهدای یادبود (سوگندنامه، تندیس و گل) به دانشجویان توسط رییس دانشکده و همچنین همنوایی دانشجویان با قرائت سوگندنامه توسط خانم دکترموید محسنی بود. نکته جالب توجه این مراسم، پخت کیک جشن دانش آموختگی توسط دانشجوی هنرمند پزشکی، دکتر علی غانم بود.

در نهایت این مراسم با گرفتن های عکس های یادگاری به پایان رسید.

97-06-18 jashne fareghotahsili pezeshki 02.jpg
97-06-18 jashne fareghotahsili pezeshki 01.jpg
97-06-18 jashne fareghotahsili pezeshki 03.jpg
97-06-18 jashne fareghotahsili pezeshki 05.jpg