برگزاری اردوی راهیان نور به صورت مجازی

برگزاری اردوی راهیان نور به صورت مجازی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اردوی راهیان نور (بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور) امسال به صورت مجازی با عنوان «با پای دل» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار می گردد.

اردوی راهیان نور دانشجویی هر ساله در چنین روزهایی و در حوالی اسفند ماه با حضور دانشجویان دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شد که امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و لغو  اردوی های راهیان نور کشور جهت پیشگیری از گسترش این بیماری، دانشجویان دانشگاه شاهد سعی کردند بستری فراهم کنند تا دانشجویان بتوانند به صورت مجازی از معارف شهدا بهره‌مند شوند و این بار با پای دل و روح خود به مناطق عملیاتی جنوب کشور در زمان هشت سال دفاع مقدس سفر کنند.

بر همین اساس به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد اردوی راهیان نور امسال به صورت مجازی با عنوان «با پای دل» برگزار می گردد و دانشجویان به صورت مجازی در این برنامه روزانه به یک یادمان دفاع مقدس سفر می‌کنند.

در این سفر مجازی روزانه برنامه‌هایی از جمله معرفی یادمان، خاطرات شهدا، روایتگری، وصیت نامه شهدا ،صوت شهدا و... ارائه می‌ شود.

از همه دانشجویان و عاشقان شهدا دعوت می شود تا با استفاده از آدرس (https://ble.ir/ba_paye_del) در پیام رسان بله با عنوان (با پای دل) در این سفر معنوی شرکت نموده و با یادمان های دفاع مقدس و معارف شهدا بیشتر آشنا شوند.

شما می توانید تیزر این رویداد (حجم فایل 8.9 MB) را از طریق نشانی زیر دریافت و مشاهده نمایید.

-1660477694_-220519.mp4-1660477694_-220519.mp4

rahiyane-noor-70_resize.jpg