برگزاری آزمون زبان انگلیسی ویژه دانشجويان دكتري تخصصي وزارت علوم

برگزاری آزمون زبان انگلیسی ویژه دانشجويان دكتري تخصصي وزارت علوم
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، فراخوان برگزاری اولین آزمون بسندگی زبان انگلیسی ويژه دانشجويان دكتري تخصصي (Ph.D) گروه وزارت علوم دانشگاه شاهد منتشر شد.

با توجه تداوم شیوع بیماری كوويد 19 و وقفه ايجاد شده در روند برگزاری آزمون‌هاي زبان، دانشگاه شاهد در نظر دارد با هدف رفع مشکل دانشجويان دكتري تخصصي دانشگاه و جلوگیری از بروز وقفه تحصیلی، نسبت به برگزاری اولین آزمون بسندگی زبان انگلیسی براي دانشجویان مقطع دكتري تخصصي دانشگاه اقدام نماید.

شرايط و  تقويم آزمون

کلیه دانشجویان مقطع دکتری تخصصي گروه وزارت علوم دانشگاه كه داراي گواهي معتبر مبني بر كسب حدنصاب نمره آزمون زبان مطابق شيوه نامه مربوط نباشند، می توانند نسبت به ثبت نام و شرکت در آزمون اقدام نمایند. با توجه به محدوديت ظرفيت، اولويت با دانشجويان ورودي هاي قديمي تر خواهد بود.

الف) زمان ثبت نام: شنبه 99/11/25 لغایت دوشنبه 99/11/27

ب) زمان برگزاری آزمون: دوشنبه 99/12/4 ساعت 9 صبح

ج) محل برگزاری آزمون: دانشگاه شاهد- مجتمع آموزشی ایثار

د) زمان اعلام نتایج آزمون: شنبه 99/12/9

نکات مهم:

1-     آزمون بصورت حضوری و با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی ابلاغی از سوی ستادملی کرونا برگزار خواهدگردید.

2-     ساختار آزمون از نظر ترکیب و تعداد سوالات مشابه آزمون استاندارد MSRT خواهد بود.

3-     دانشجویان در صورت عدم شرکت در آزمون یا عدم کسب حدنصاب لازم، موظف به رعایت مصوبات هیات رئیسه و شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص نمره زبان خواهند بود.

4-     در صورت کسب حدنصاب لازم در آزمون، مجوز شرکت در آزمون جامع براي دانشجويان صادر خواهد شد.

5-     ثبت نام  دانشجويان به صورت الکترونیکی و غیر حضوری است. کلیه دانشجويان متقاضي می بایست در زمان مقرر از طریق سامانه sabt.shahed.ac.ir نسبت به ثبت نام و اعلام آمادگي براي شركت در آزمون زبان اقدام نمایند. دانشجويان برای ورود به سامانه ثبت نام بایستی از نام کاربری "کدملی"  و رمز عبور "کدملی" استفاده نمایند. لازم به ذكر است صرفا دانشجويان دكتر تخصصي گروه وزارت علوم كه قبلا گواهي مربوط كسب حدنصاب آزمون زبان را به دانشگاه ارائه نداده اند، مي توانند وارد سامانه شده و آمادگي خود را براي شركت در آزمون اعلام نمايند. دانشجويان دكتري تخصصي ورودي سال 1398 و قبل ضروري است مدارك هويتي خود  شامل تصویر تمامي صفحات شناسنامه و تصوير کارت ملی (پشت و رو) خود را نيز در سامانه بارگذاري كنند.

6-     با توجه به محدوديت ظرفيت آزمون، اولويت با دانشجويان ورودي هاي قديمي تر خواهد بود. لذا پس از ثبت نام اوليه در صورت عدم واجد شرايط بودن دانشجو براي شركت در آزمون زبان، موضوع از طريق سامانه ثبت نام (sabt.shahed.ac.ir) به اطلاع متقاضيان خواهد رسيد. لذا ضروري است دانشجويان قبل از روز آزمون نسبت به كنترل اين سامانه اقدام و از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل نمايند

7-     دانشجویان می توانند جهت طرح سوالات احتمالی خود در ساعات اداری از طريق پيام رسان روبيكا با كاربري @omumi_dept تماس حاصل نمايند.

8-     حداکثر مدت اعتبار آزمون،  دو سال از تاريخ برگزاری آزمون است.

جریمه تخلف در آزمون

با داوطلبانی که با فرستادن فرد دیگری بجای خود و جعل مدارک هویتی سعی در گمراه نمودن مجریان آزمون نمایند و در آزمون شرکت کنند و تخلف آنان (حتی پس از برگزاری آزمون و دریافت مدرک ) اثبات گردد، برابر مقررات برگزاری آزمونها برخورد خواهد شد. اين افراد به کمیته انضباطی و ساير مراجع ذيصلاح در دانشگاه معرفی و از شرکت مجدد در آزمون محروم خواهند شد. با توجه به اینکه جعل هر گونه اسناد دولتی و استفاده از سند مجعول و شرکت کردن به جای داوطلب اصلی برابر قانون مجازات اسلامی جرم تلقی می شود و مجازات کیفری به همراه خواهد داشت این گروه از متخلفان برای طي روال قانوني به مراجع ذي صلاح معرفی خواهند شد.

مشخصات آزمون:

این آزمون به صورت تستی در مدت 100 دقیقه برگزار می‌شود. آزمون دارای ۱۰۰ سؤال است و از سه قسمت به شرح زير تشکیل شده است:

•   Listening Comprehension: این قسمت از ۳۰سوال تستي تشکیل شده است و در آن از مکالمات کوتاه، بلند و نیز درک مطلب شفاهی سؤال پرسیده می‌شود. مدت زمان پاسخگویی به این بخش از آزمون ۳۰ دقیقه می باشد.

•  Structure and Written Expression: این قسمت شامل ۳۰سوال تستي است که ۱۵ مورد آن مربوط به Structure و ۱۵سوال دیگر مربوط به Written Expression می‌باشد. مدت زمان پاسخگویی به این بخش ۲۰ دقیقه است.

•  Reading Comprehension: این بخش از ۴۰سوال تستي تشکیل شده که معمولاً شامل ۴ متن جداگانه می‌باشد که برای هر قسمت ۱۰ سؤال مطرح شده است. مدت زمان پاسخگویی به این بخش  50 دقیقه است.

نکته قابل توجه: این آزمون نمره منفی ندارد .

​​​