برپایی نخستین نمایشگاه عکس در دانشگاه

برپایی نخستین نمایشگاه عکس در دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نخستین نمایشگاه عکس با عنوان «گوشه ای از ایران» برگزار می گردد.

نخستین نمایشگاه گروهی عکس دانشجویی به همت دانشجویان دانشکده هنر با عنوان « گوشه‌ای از ایران» با همکاری معاونت فرهنگی در محل دانشکده کشـاورزی از روز یکشنبه 12 الی 20 اسفند ماه برگـزار می گردد.

نمایشگاه عکس« گوشه ای از ایران» از آثار خانم ها مرضیه طادی، فاطمه عسکری، مهدیه ارزنی، زهرا محسنی، زینب سادات واعظ، الهه محمدحسینی و رقیه جدیدالاسلامی دانشجویان رشته گرافیک ورودی سال 97دانشکده هنر دانشگاه تشکیل شده است.

در این نمایشگاه عکس‌هایی از مکان‌های کمتر دیده ‌شده ی استان‌های مختلف مانند خوزستان، چهارمحال و بختیاری،کرمان، فارس، در راستای ترویج فرهنگ ایران‌گردی و آشنایی با زیبایی‌ها و ارزش‌های کشور عزیزمان با بهره‌مندی از اصول و نگاه هنرمندانه به عرصه نمایش درآمده است.

97-12-13 namayeshgahe ax 01.jpg
97-12-13 namayeshgahe ax 02.jpg