برنامه زمانی و شرایط ثبت نام نهایی کلاس های نیمسال تابستان اعلام شد

برنامه زمانی و شرایط ثبت نام نهایی کلاس های نیمسال تابستان اعلام شد

به گزارش «روابط عمومی» اداره کل امور آموزشی دانشگاه شاهد، لیست و برنامه زمانی و شرایط  ثبت نام نهایی کلاسهای به حد نصاب را به شرح زیر اعلام نمود.

مشاهده لیست اسامی ثبت نام کنندگان نهایی ترم تابستانی

برنامه زماني کلاسهاي به حدنصاب رسيده.pdfبرنامه زماني کلاسهاي به حدنصاب رسيده.pdf

لیست دروس به حدنصاب رسیده.pdfلیست دروس به حدنصاب رسیده.pdf

1. دانشجویان متقاضی آزاد  و شعب بین الملل دانشگاههای علوم پزشکی باید بر اساس لیست کلاسهای به حد نصاب رسیده و برنامه زمانی کلاسها  اقدام به واریز مبالغ شهریه به حساب شماره 0108897677009  بانک ملی به نام درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه شاهد نموده و اسکن فیش واریزی به همراه فرم شماره 4 (ذکر اسم دروس الزامی است) را حداکثر تا تاریخ 21/4/96 به آدرس ایمیل shahedoffice@shahed.ac.ir یا شماره دورنگار: 02151215212 و 02151215220 ارسال نمایند.

·         شهریه هر واحد اختصاصی: 4/500/000 ( چهار میلیون و پانصد هزارریال)

·         شهریه هر واحد عمومی: 3/100/000 ( سه میلیون  و صد هزارریال)

2. دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی ورودی سالهای 1394 وما قبل آن، از پرداخت هزینه واحدهای درسی معافند، منوط به اینکه درس مذکور را برای اولین بار انتخاب واحد نموده باشند. شایان ذکر است هزینه واحدهای درسی دانشجویان مذکور از سوی اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت متبوع پرداخت خواهد شد. کنترل انتخاب اولین بار درس بر عهده ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه مبدا می باشد.

3. کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر باید معرفی نامه رسمی از دبیر یا مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه محل تحصیل داشته باشند.

4.  دانشجویانی که در مهلت مقرر نسبت به واریز شهریه اقدام ننمایند از لیست ثبت نام قطعی حذف خواهند شد. در صورتیکه هر یک از کلاسها به حد نصاب 15 نفر نرسد درس مربوط ارائه نخواهد شد. در این صورت شهریه پرداختی عودت یا امکان ترمیم واحد به متقاضی داده خواهد شد.

5. با توجه به تعداد ثبت نامی بالا در برخی از کلاسها، اولویت ثبت نام با متقاضیانی است که زودتر نسبت به پرداخت شهریه اقدام نمایند.

5.   تاکید میشود فیش های واریزی حتما به نام دانشجو باشد و در فرم 4 اسم دروس و گروه درسی ( برای کلاسهای با چند گروه) قید شود.

6.  از دانشجویان عزیز خواهشمندیم در هنگام واریز وجه به شماره حساب اعلامی دقت لازم را داشته باشند زیرا در صورت اشتباه فرایند بازگشت شهریه از حساب دولتی بسیار طولانی وگاه غیر ممکن است

7.  تاکید می شود مطلقا وجوه مربوطه باید براساس فیش بانکی پرداخت شود و به انتقال وجه از طریق کارت به کارت و سایر روش ها ترتیب اثر داده نخواهد شد.

خوابگاه:

8. امکان استفاده از خوابگاه دانشجویی برای متقاضیان نیمسال تابستانی به شرط پرداخت کلیه هزینه ها به شرح زیر  وجود دارد. متقاضیان باید بعد از قطعی شدن ثبت نام انها، (لیست ثبت نام قطعی متعاقبا اعلام خواهد شد) فرم استفاده از خوابگاه را به همراه فیش پرداختی ارسال نمایند.

9. هزینه استفاده از خوابگاه برای دانشجویان متقاضی خوابگاه  باید به حساب معاونت دانشجویی دانشگاه شاهد که در فرم 5 قید شده واریز شده و به همراه فرم 5 به آدرس ایمیل shahedoffice@shahed.ac.ir یا شماره دورنگار: 02151215212 و 02151215220 ارسال شود.

10. هزینه استفاده از خوابگاه برای هر ماه بدون در نظر گرفتن هزینه های تغذیه برای دانشجویان دختر 6/000/000 ریال (شش میلیون ریال) برای دانشجویان پسر بر حسب نوع خوابگاه   4/000/000 ( چهار میلیون ریال)  یا 6/000/000 ریال (شش میلیون ریال)  است که باید به حساب شماره معاونت دانشجویی دانشگاه درج شده در فرم 5 واریز شود.

نکات مهم: با توجه  به محدودیت ظرفیت خوابگاه اولویت با متقاضیانی است که زودتر اقدام به ارسال فیش واریزی نمایند. متقاضیان استفاده از خوابگاه باید حداقل نسبت به واریز هزینه یک ماه خوابگاه اقدام نمایند. هزینه استفاده بیش از یک ماه به صورت روزشمار محاسبه می شود.​

11. آدرس خوبگاهها

خوابگاه خواهران حضرت زهرا (س) نشانی: خیابان استاد نجات الهی (ویلا) - بعد از چهارراه لباف - کوچه وثوق زمانی.  تلفن: 88892629 - ( استفاده از حجاب چادر برای ورود به خوابگاه خواهران ضروری است)

خوابگاه برادران امام حسین ع نشانی: اتوبان آیت­الله­سعیدی - جنب مترو آزادگان - خیابان شهید حیدری - خیابان نرگس - جنب پارک نرگس. کدپستی: 1896643236 تلفن: 55880717

خوابگاه برادران حضرت ولی عصر عج نشانی: خیابان ولی عصر (عج) - نرسیده به میدان ولی عصر (عج) – ابتدای خیابان دمشق. کدپستی: 1416793611 تلفن: 88905758 و 88801627

12. محل تشکیل کلاسها:

تهران - تقاطع طالقانی و ولی عصر(عج) - کوچه شهید رحیم زاده -پلاک 6، دانشکده پرستاری و مامایی

13. زمان شروع کلاسها:

شنبه مورخ 31/4/96

( اولین جلسه کلاس پریو 3 دانشجویان دندان پزشکی در تاریخ 25/4/96 در محل  میدان انقلاب، خیابان کارگر شمالی، بین فرصت و نصرت، پلاک 1471، ساختمان مراکز تحقیقاتی دانشگاه شاهد، برگزار می شود)

تمامی متقاضیان موظف به ارائه اصل کلیه مدارک (فرمها و فیشهای پرداختی) به دانشگاه شاهد بعد از شروع کلاسهای نیمسال تابستانی هستند.

فرم+شماره+یک.docفرم+شماره+یک.doc

فرم+شماره+دو.docفرم+شماره+دو.doc

فرم+شماره+سه.docفرم+شماره+سه.doc

فرم+شماره+چهار.docفرم+شماره+چهار.doc

فرم+شماره+چهار.docفرم+شماره+پنج .doc

متقاضیان در صورت نیاز می توانند با شماره تلفن  02151215211 سرکار خانم لحمی تماس حاصل نمایند.