برنامه بررسی صلاحیت های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت دکتری تخصصی سال 1396 دانشگاه شاهد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمان و ساعت مراجعه معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت دکتری تخصصی سال 1396 دانشگاه شاهد در گروه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شد.

آن دسته از داوطلبانی که فهرست اسامی آنان در فایل ضمیمه‏ درج گردیده، لازم است برای انجام مراحل بررسی صلاحیت های عمومی با در دست داشتن مدارک لازم، براساس برنامه زیر به دانشگاه مراجعه نمایند.

* مکان :

*  مدارک لازم :

- یک قطعه عکس 4*3  جدید پشت نویسی شده

- اصل و کپی کارت ملی  و شناسنامه(کپی صفحه آخر در صورت وجود توضیحات )

(لطفاً خودکار آبی همراه داشته باشید)

توجه فرمایید :

1-        تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده حضور یابند.

2-        عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

3-        با توجه به اینکه زمان بررسی صلاحیت عمومی هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از زمان حضور در دانشگاه و شروع بررسی ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

4-        اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و از این نظر هیچ گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی شود.

5-        ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم (اعم از معرفی شدگان و همراهان آنان) با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر(چادر) امکان پذیر می باشد.

6-        به منظور تکمیل فرم اطلاعات مورد درخواست دانشگاه، نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (از محل تحصیل و یا سکونت) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین خلاصه ای از سوابق و نشانی دقیق محل سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را به همراه داشته باشید.

روز و تاریخ

ساعت مراجعه

جنسیت

گروه آموزشی