برنامه بررسی صلاحیت های عمومی متقاضیان کنکور سراسری سال 1400

برنامه بررسی صلاحیت های عمومی متقاضیان کنکور سراسری سال 1400

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، برنامه بررسی صلاحیت­ های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت کنکور سراسری مقطع کارشناسی و دکتری حرفه ای  سال 1400 دانشگاه شاهد اعلام شد.

معرفی شدگان چند برابر ظرفیت کارشناسی و دکتری حرفه ای سال 1400 دانشگاه شاهد لازم است، ضمن توجه به شرایط زیر جهت تکمیل مراحل پذیرش (شرکت در مرحله بررسی صلاحیت های عمومی) اقدام نمایند.

به استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر (چادر) امکان پذیر می باشد.

همچنین ضمن آرزوی سلامتی، تندرستی و موفقیت برای شما، بر اساس آخرین اطلاعات درباره راه­ های انتشار ویروس کرونا و مخاطرات احتمالی آن، انتظار می­ رود موارد زیر را مد نظر قرار داده و برای حفظ سلامتی خود، سایر داوطلبین و خانواده­ های محترم خود، آن را رعایت کنید:

نکات ضروری و توصیه های مهم :

1-  زمان مناسب رسیدن به دانشگاه را برآورد و به موقع در محل اجرای برنامه حضور یابید.

2 - برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول ننمایید.

3 - از تردد بی مورد در محل برگزاری برنامه «بررسی صلاحیت های عمومی» جدا خودداری نمایید.

4 - هنگام ورود و خروج به محل اجرای برنامه، فاصله مناسب با دیگر داوطلبان (حداقل یک و نیم متر) را حفظ نمایید.

5 - همراه داشتن ماسک سه لایه معمولی (بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه) از ابتدای ورود به دانشگاه تا پایان برگزاری برنامه بررسی صلاحیت های عمومی و خروج از دانشگاه الزامی می­ باشد.

6 - در زمان استقرار در محل صندلی از صحبت کردن با سایر داوطلبان مجاور جدا خودداری نمایید.

7 - از تماس دست­ ها با چشم، دهان و بینی جدا خودداری نمایید.

8 - در صورت داشتن سوال ضروری از عوامل اجرایی در طول برگزاری برنامه بررسی صلاحیت های عمومی حتما با رعایت فاصله مناسب و داشتن ماسک اقدام به صحبت نمایید.

9 - لوازم­ التحریر مورد نیاز را به همراه داشته باشید و از رد و بدل کردن این لوازم با سایر مراجعین جدا خودداری نمایید.

10- آن دسته از معرفی شدگانی که در کمتر از دو هفته اخیر دچار بیماری کرونا بوده اند و یا دوران نقاهت را می گذرانند، لازم است مراتب را برای انجام هماهنگی های بعدی از طریق شماره تماس (51215083-51215080-021 روابط عمومی دانشگاه شاهد) حداکثر تا وقت اداری روز سه شنبه 2 شهریور ماه ماه اطلاع دهند.​

11 - تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده در برنامه، در محل برگزاری فرایند بررسی صلاحیت های عمومی حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی برای هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از هنگام حضور در دانشگاه و شروع بررسی ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید و تنها در بازه ی زمانی مربوط به خود مراجعه نمایید.

12 -اسامی اعلام شده چند برابر ظرفیت بوده و قبولی نهایی تلقی نمی شود و از این نظر هیچ گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

13- به دلیل شرایط کنونی، از تحویل گرفتن هر گونه وسایل اضافی از جمله کیف دستی، ساک دستی، کتاب و... معذور می باشیم، بنابراین اکیدا توصیه می ­شود به غیر از موارد اعلام شده در اطلاعیه از همراه داشتن سایر وسایل خودداری نمایید.​

14 - به همراه داشتن تلفن همراه حتی به صورت خاموش در هنگام برگزاری برنامه بررسی صلاحیت های عمومی ممنوع است و داوطلبان می بایست تلفن همراه خود را به قسمت امانات در محل برگزاری برنامه تحویل نمایند.

مدارک و وسایل مورد نیاز:

1 - اصل شناسنامه عکس دار

2- یک عدد خودکار آبی

3 ـ  داوطلبان محترم لازم است «فرم مشخصات داوطلبان تحصيل در دانشگاه شاهد» را دانلود، و پس از تکمیل و الصاق یک قطعه عکس 4 * 3 رنگی جدید در محل تعیین شده در فرم، این فرم را در زمان حضور در برنامه بررسی صلاحیت­ های عمومی ارائه فرمایند. بدیهی است از پذیرفتن فرم های ناقص یا بدون عکس معذوریم.

فرم مشخصات داوطلبان تحصیل در دانشگاه شاهد

فرم مشخصات داوطلبان 1400.pdfفرم مشخصات داوطلبان 1400.pdf

**یادآوری**

در خصوص برنامه زمانی تعیین شده برای حضور مراجعین سایر استان ها (غیر از استان تهران و البرز لازم است ذکر شود، چنانچه از سوی ستاد مقابله با کرونا محدودیت های تردد و سفر از سایر استان ها به مبداء تهران پیش بینی و ابلاغ شود، متعاقبا برنامه مراجعه معرفی شدگان شهرستانی نیز متناسب با شرایط اعلام شده تغییر خواهد یافت.

**توجه فرمایید**

معرفی شدگان محترم پیش از حضور در دانشگاه شاهد لازم است از طریق لینک­های زیر از این که در ردیف معرفی شدگان دانشگاه شاهد قرار گرفته اند، مطمئن شوند و براساس نوبت تعیین شده، برای طی مراحل بررسی صلاحیت عمومی خود به دانشگاه مراجعه فرمایند.

برنامه حضور و لیست اسامی معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت به تفکیک جنسیت و استان محل سکونت

1 - اسامی و نوبت مراجعه خانم های ساکن استان تهران و البرز

1 - خانم ها - ساکن استان تهران و البرز.pdf1 - خانم ها - ساکن استان تهران و البرز.pdf

2 - اسامی و نوبت مراجعه آقایان ساکن استان تهران و البرز

2 - آقایان - ساکن استان تهران و البرز.pdf2 - آقایان - ساکن استان تهران و البرز.pdf

3 - اسامی و نوبت مراجعه خانم های ساکن سایر استان ها (غیر از استان تهران و البرز)

3 - خانم ها - ساکن غیر استان تهران و البرز.pdf3 - خانم ها - ساکن غیر استان تهران و البرز.pdf

4 - اسامی و نوبت مراجعه آقایان ساکن سایر استان ها (غیر از استان تهران و البرز)

4 - آقایان - ساکن غیر  استان تهران و البرز.pdf4 - آقایان - ساکن غیر استان تهران و البرز.pdf

مکان برگزاری برنامه بررسی صلاحیت های عمومی:

تهران - ابتدای بزرگراه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، مجتمع آموزشی ایثار؛

برای  شرکت در این برنامه، وسیله ایاب و ذهاب از محل ایستگاه متروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) به دانشگاه فراهم شده است.

موقعیت جغرافیایی دانشگاه برروی نقشه جهت استفاده از سامانه های مسیریاب​​)

​  مسیر شماره ​ 1

96_04_14_02ma_final.jpg